2777
2789

الان هیچ شغلی خوب نیست دیگه 

دخترم ثمره عشمون تو وصلم میکنی به زندگی از اون لحظه ای که پاتو گذاشتی تو شکمم تا وقتی جون تو تنمه همیشه یه تکیه گاه داری اونم منمممم. تا همیشه عاشقتم.. منتظرم بیای هر روز با عشق تو از خواب پامیشم دنیام صورتی شده نمیدونی منو بابا با چه ذوقی داریم اتاقتو میچینیم واسه تک تک جزئیات اتاق خوشگلت با بابا کلی ایده پردازی میکنیم چون عاشقتیم🥺منو بابا بیصبرانه منتظر اومدنتیم. راستی از این هفته گوشات حسابی تیز میشه بابا همش باهات صحبت میکنه و من ذوق میکنم برات🥺دخترم همدمم دوست دارم. بخاطر وجود تو من هم امسال روز مادر، مادر شدم... مرسی که اومدی عشق کوچولوی من😍😍 تو تا ابد منو بابا رو داری که مثل کوه پشتتیم😘😘😘😘😘دختر نازم از این هفته دارم تکوناتو واضح حس میکنم من قربونت بشم مامانییی قربون قد و بالات بشم با اون وول خوردنت عسل من 😍😍😍(هفته ۱۸)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بگو من سرمایه وعلاقشو جور میکنم

خوب خرید و فروش مواد اولیه صنعت پلاستیک

چون الان تحریم هستیم و واردات جنس نو نداریم با یه دستگاه اکسترودر  میتونی بازیافت کنی و بسیار پر سوده

تولید چسبهای صنعتی پایه لاستیک آسون و جای کم میگیره و همیشه مورد نیاز صنایع هست

بسته بندی مواد غذایی مثلاً حبوبات

تولید صنعتی میوه خشک

پیش خرید محصولات زراعی باغی نصف قیمت و فروش در زمان مناسب به انبار نیاز داری

آنلاین شاپ وسایل ترند پینترستی

فروشگاه پاستیل و شکلات و کلا خوراکی های خارجی مخصوصا برای بچه ها