2777
2789

مثلا خودم راجب صمیمیت مادرزن و دوماد حرف میزنم که در تمام تایم‌ها این دوتا باهم در ارتباط بودن

پیامای روزانه‌ای که مادرزن میفرستاد برا دومادش که خسته نباشی مرد من گرفته تا تماس‌های روزانه و اصلا کنار هم نشستن و حرف زدنای عجیییبشون که خودم یجوری میشدم دیگه

در ضمن اندام مادرزنه هم فکر کنم موردپسند هر مرد جوونی بود حتی از دخترشم جذابتر بود

صمیمیت با خانواده شوهر فکر کردم اگر صمیمی باشم خیلی خوبه فهمیدم نه چقدر احمق بودم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه خانم با برادرشوهرشانواع شوخی غیر دستیالبته این خانم با دوستای همسرش و شوهر خواهرش هم همینقدر راحت ...

این پسره که میگم بعضی شبا خبر داشتم تا دو و نیم شب با مادرزنش چت میکرد

کاملا درشرایط عادی نکه کار واجب باشه

صمیمیت عروس و مادر شوهر که باعث شد مادرشوهره سعی کنه دخالت کنه.

صمیمیت بیش از حد پسر و مادر که باعث شد حد و مرزا شکسته شه و مادر در مورد زندگی زناشویی پسر و عروسش هعی سوال بپرسه از پسرش 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

باز تو خوبه و عادیهخیلی اشتباه میشه صمیمیت دوست پسرت و مادرتفکر کن مامانتم بخواد از الفاظ خسته نباشی ...

اه اه اه مرد من چیه دیگه 🤦🏼‍♀️اون مرد زنشه😂

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

اه اه اه مرد من چیه دیگه 🤦🏼‍♀️اون مرد زنشه😂

تاازه 

زمانی که دخترش پی‌ام‌اس بود با پسره حرف میزد میگفت اره منو منا باهم اینجور میشیم خودمم حالم اینطور میشه 

از سرکار برگشتی بیا اینجا نهار بخوریم بعد براش غذا ببر با خودت 

اصلا عجیییب بوددد

تاازه زمانی که دخترش پی‌ام‌اس بود با پسره حرف میزد میگفت اره منو منا باهم اینجور میشیم خودمم حالم ای ...

یاخدااااا 

ببین واقعا رابطشون سمیه 

وگرنه لزومی نداره انقدر راحت باشن 

دختره خبر نداره از این قضیه ؟