2777
2789

خیلیا دیدم باشگاه رفتن دیسکشون عمل کردن 

یا رباط مشکل پیدا کرده 

من همیشه میترسم 

در اینده اگر بچم بزرگتر بشه و برم دو دلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که اشتباه میزنن یا فوری سنگین میزنن اسیب میبینن 

وقتی به مرور سنگین کنی اسیب نمیبینی پس در نتیجه ترسی هم نخواهی داشت 

بعد مربی بالاسرت باشه حواسش هست اگه ببینه اشتباه میزنی میگه بهت 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

اصولی ورزش کن هیچی نمیشی

مشکل اینه که بعضی مربیا هیچی حالیشون نیست.. نهایتش یه حرکتو بهت بگن نحوه نفس گیری و حالت بدن هم خیلی مهمه.. من یه ماه رفتم یه زانو درد شدید گرفتم از اون روز حالم از باشگاه بهم میخوره جاش میرم شنا 

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

مشکل اینه که بعضی مربیا هیچی حالیشون نیست.. نهایتش یه حرکتو بهت بگن نحوه نفس گیری و حالت بدن هم خیلی ...

شما هم عالیه،به جرات میگم حتی از باشگاه،من خودم بدنسازی حرفه کار میکنم ولی شنا برای خانوما یه چیز دیگه،

یک ستاره در کهکشان 🌠 لطفا لایک نکنید🫰🏻                 

شما هم عالیه،به جرات میگم حتی از باشگاه،من خودم بدنسازی حرفه کار میکنم ولی شنا برای خانوما یه چیز دی ...

دقیقا خیلی عالیه✨

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

شما هم عالیه،به جرات میگم حتی از باشگاه،من خودم بدنسازی حرفه کار میکنم ولی شنا برای خانوما یه چیز دی ...

من مقداری دیسک کمر دارم و زانو درد میترسم برم بدبخت بشم از طرفی مربیش یکساله اومده و فقط همین یه باشگاه تو شهرمونه

چیکار کنم هفته ای چندبار و چندساعت برم نتیجه میگیرم؟

شکم پهلو دارم