2777
2789
عنوان

هیچکدوم از خاله هام نیومدن جشم

484 بازدید | 25 پست

برای ازدواج اولم برای جشن عقدم زنگ زدم خاله هامو دعوت کنم یکیشون که قرار بود بیاد شهرمون اما تا فهمید جشن منه گفت مسیرم دوره و نمیام حتی برای عروسیت هم شرمنده.با این اصلا قهر نکردم و عادی بعد از جداییم هم سریع اومد شهرمون🤦‍♀️

یکیشون که جواب تلفنم رو نداد و پیغام داد زنگ نزن نمیاد باهاش قهر هم نبودیم بوسم میکردم اما نی مد بعد جشن عقدم هم دیدم روشو برگردوند و تبریک خشک و خالی هم‌نگفت و پاشد فامیلمون که تازه عروس بود رو شواش کرد من رو نه😕

یکی دیگه از خاله هامم قهر بود باهام زنگ زدم کلی باهام دعوا گرفت و گفت فامیلی نداریم نمیام🙄

فقط یکی از خالم کلا شوهرش خوب نیست نمیتونست بیاد که درک میکردم و ناراحت نشدم🥺

همه رو برای عروسی هم میخواستم دعوت کنم گفتن نمیایم که دیگه من قبل عروسی طلاق گرفتم🫠🫠🫠

حالا الان اومدن اشتی که بیان خونمون و برن از این به بعد.منم سلام و احوالپرسی و روبوسی کردم باهاشون اما به مامانم گفتم ناراحتم ازشون منم جشن عقد بچه هاشون نمیرم گفت خاک تو سر کینه ایت برو بابا خیلی ادم کینه ای هستی هیچوقت به چیزای خوب نمیرسی😐

به نظرتون حق ندارم ناراحت باشم؟

حق داری رو نده اصلا

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐😐اینا چه آدمای سمی هستن حالا میپرسی ناراحت باشم 🙄من بودم راهشون هم نمی‌دادم

چون گفتم ناراحتم مامانم میخواست جرم بده که باید بعدا برای بچه هاشون ببای کینه ای عقده ای😐😐😐😐

چون گفتم ناراحتم مامانم میخواست جرم بده که باید بعدا برای بچه هاشون ببای کینه ای عقده ای😐😐😐😐

ب مامانت نگفتی اینا چرا برات احترامی قائل نشدن جشن دخترت نیومدن  

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

خیلی عذر میخوام ولی مادر ساده لوحی داری

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

حق داری عروسمون یک هفته خونه ی خواهرم موند ظرف یا لیوان چایی خودش رو هم برنداشت یه چایی برای خودش ن ...

🤦‍♀️🤦‍♀️هعییییی مامان من منو به خاطر خاله دومیم از پله های پشت بوم پرت کرد پایین. از عصبانیت هولم داد منم از ۱۲ تا پله افتادم پایین