2777
2789
عزیزممم خدا نگهدارشون باشه😍🥰🥰میشه بگی سخت نیست .سختی که حتما سختی داره حتی یک بچه ولی راضی هستین ...

ممنون عزیزم

سختیش که فوق العاده سخته مخصوصا وقتی کوچیکن 

راضی که راستش تاوقتی پول هست و میشه خررج کرد راضیم ولی وقتی نمیشه هواشون رو داشته باشم میگم کاش همون یکی بود 

شوهر من یکی دوست داشت مخالف ۲تا هم بود

دیگه به خاطر ناسازگاری اولی و اصرار من دومی رو اوردیم

سومی و چهارمی هم خداخواسته بودن🤣🤣

دور هم که جمع میشن و خوبن با هم ادم کیف میکنه ولی امان از وقتی که یکیشون ساز مخالف بزنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۲۱ سالگی مادر میشم انشالله

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اولین بچم 28 دومی 30 

ولی فکر می کنم اگر برگزدم عقب زودتر بچه بیارم 

چون خیلی مادر بی حوصله ایم 

شایدم هیچ ربطی به سنم نداره ذاتم مشکل داره :))

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

۲۷ الانم ۳۲

نه دوست داشتم سن کمبچه دارمیشدم زمانی ک اعصاب و ذوقم آرومتر و بیشتر بود

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

۲۱م اگه خدا بخواد فردا جواب آزمایشم مثبت شه منم مادر میشم

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

اولی ۱۶ دومی ۱۹ سومی ۲۹

ملکه ی  زندگی خودت باش نه ملکه ی یک پادشاه👸عاشق طبیعت  و چایی آتیشی و بوی چمن خیس خورده🌳🌹🌺🍁موزیک🎶 هوای بارانی🌧 فیلم خوب 📺 خرید👛👗🛍👢👠👝💄🪭🕶 خانواده❤️ علاقه مند به یادگیری زبان 📚 سحرخیز🌞