2777
2789
ممنون عزیزمسختیش که فوق العاده سخته مخصوصا وقتی کوچیکن راضی که راستش تاوقتی پول هست و میشه خررج کرد ...

وایییی خدا عزیزمممم🥰🥰🥰

خدا بهتون برکت بده و بچه های گلتون عاقبت بخیر 💓💓

مادر شدن خودش سختی داره دیگه

دیگه برای خودت نیستی.ولی دلخوشی داری و حس قشنگیه

خیلی ممنونم از وقتی که گزاشتی عزیزم🥰🥰😘😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به امیدخدا زایمان خوبی داشته باشیی عزیزممبارکههه😍😍

فدات شم گلم مرسی

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

سن خوبی بودهخداحفظ کنه فرزندتون رو

ممنون عزیزم 🫂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
اولی ۲۸دومی ۳۲ نه می گم کاش زودتر می آوردم هم فاصلم با بچه هام کمتر بود همه حوصلم باشون بیشتر بود

خدا حفظشونه کنه 

دقیقا منم نگرانم میگم داره دیر میشه برام😄.البته شماهم سنتون خوب بوده .مثلا ۲۸ سالگی.فکر میکنم باز ادم عصابش بیشتر میکشه

اولین بچم 28 دومی 30 ولی فکر می کنم اگر برگزدم عقب زودتر بچه بیارم چون خیلی مادر بی حوصله ایم شایدم ...

خدا حفظشون کنه

دقیقا ادم زودتر بیاره خوبیش اینه از همه لحاظ بیشتر میکشه.

منم ۲۳ سالمه  مجردم ولی نگرانم .

البته اینم بگم عزیزم به نظرم مادر شدن خودش سختی داره.الان مسکلات هست و واقعا یه موقع هایی ادم حوصله ی هیچکسو نداره..تنتون سلامتتت😍🥰

خداردشکر برای دلخوشیتون

۲۷ الانم ۳۲نه دوست داشتم سن کمبچه دارمیشدم زمانی ک اعصاب و ذوقم آرومتر و بیشتر بود

خدا حفظشون کنه😍😍

دقیقا سن زن کمتر باشه عصابش بیشتر میکشه و حوصله داره

البته دیدم مثلا ۳۰ سالگی به بعد بچه دار شدن و همچنانم ذوق دارن برای سومی

هر کسی یه مدلیه

خدا حفظشون کنه😍😍دقیقا سن زن کمتر باشه عصابش بیشتر میکشه و حوصله دارهالبته دیدم مثلا ۳۰ سالگی به بع ...

ممنون گلم.اره واقعا منم دیدک بالای ۴۰ سال حتی ارامش دارن.ی سریا مثل من بی اعصابن😂 .ولی باز عاشقشونم فقط از خودم ناراحتم چرا از کوره در میرم یا حرص میخورم.یالهاست تمرین میکنم ادم شم

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خدانگهدارشون باشه عزیرمدیگه واسه دومی .همه چیزو بلدید.بچه اول حساسیت زیاده چون اول باره😁

دومی هم ردشددیگه الان 3سالشه🤗

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎