2777
2789
عنوان

شوهرم خونه رو نزد به نامم

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 65 پست

قبول نکن ماشینت الان یک وخورده ای میبرن  طلاهم دادی مگرخونه چندخریده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبلشم گفته بودم باز همین حرفارو زد

الانم دیر نیست سفت و سخت وایسا بگو اگه سهم نداشته باشم ماشینو نمیفروشم

معلومه خیلی رو دادی بهش که همه قراره خرج خونه بدی هم ماشسنتو میفروشه خونه گرفته به اسم خودش

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم ایشون زد زیر قولش, با حلوا حلوا که دهن شیرین نمیشه

حالا که خونه به نام ایشون هست قسطاش هم پای خودش،

وقتی قرار خرج زندگی نصف بشه خونه هم باید سه دنگ سه دنگ باشه

خرج زندگی با مرد هست

پول نداشت خونه نمی‌خرید

تو کار کنی عمرت رو بذاری خرج خونه بدی که اون خونه دار شه؟؟

مردا واقعا روز به روز دارن غیرقابل تحمل و بی‌درک تر می‌شن

واقعا درک‌شون نمی‌کنم اخه لعنتیا این همه مقاومت و کوفت و درد واسه‌چیه؟

اگه واسه زنتون محبت و مردونگی و درک کردن خرج نکنین واسه کی میخواین بکنین اخه بدبختای بی‌درک 

اولا که بگو سه دنگ بزنه،وگرنه نه ماشینو میدم خرج خونه هم یه ریال نمیدم

بعدش مگه چقدر قسط دارید که کل خرج خونه با شما باشه؟اگه امکان داره نصف نصف کنید حداقل برا خودت پولی بمونه پس انداز کنی اصلا هم کوتاه نیا حتی اگه ماشینو دادی خرج خونه رو گردن نگیر اگه به اسمت نکرد

عزیزم ایشون زد زیر قولش, با حلوا حلوا که دهن شیرین نمیشهحالا که خونه به نام ایشون هست قسطاش هم پای خ ...

دقیقا ....

انگار داره سواستفاده میکنه وتیزبازی درمیاره

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

چرا فایده نداره؟

چون به راحتی میتونه بگه هبه بوده و پس بگیره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)