2777
2789
عنوان

پوستم خیلی روشنه میکاپ هام بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 22 پست
برای سفید ازین میکاپ های کلین گرل و سبک کره ای که تینت صورتی میزنن خوبه

ریمل پر باشه؟

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا هر رنگی بپوشی بهت میاد همه آرایش و اکسسورای بهت میاد و مهمتر از همه سفیدا تمیز به نظر میان😝

😂😂😂😂😂

من فقط رنگ تیره بهم میاد

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

ریمل پر باشه؟

من خودم سوزن انقدر سر این مسئله اذیت شدم یادمه مادربزرگم همیشه میگفت صبحا که پامیشی کرم روشن کننده بزن یه بارم تو مدرسه یه انگشتر دستم کردم یه بچه ها بهم گفت وای دستات مثل اینایی که تو عید واکس می‌مالند به خودشون و دارین میزنن خودمم همیشه بدم میومد از پوستم با اینکه خیلی هم سبزه نیستم 

من خودم سوزن انقدر سر این مسئله اذیت شدم یادمه مادربزرگم همیشه میگفت صبحا که پامیشی کرم روشن کننده ب ...

پوست های برنز خیلی لوکسه‌

باور نداری تاپیک بزن

از قدیم گفتن حالا که رسید به سبزه هر چی بگی می ارزه

ریمل نچرال طور سایه و اینا نزن یا از رنگ هلویی رژگونه تو پینترست یا گوگل سرچ کن clean girl makeup

مرسی