2777
2789
عنوان

حس میکنم دیگه ازسن من گذشته

91 بازدید | 17 پست

۲۹سالمه شاغلم مجردم با خانواده زندگی میکنم چن سال اززندگیم سر خواستگارای سمجی که دوسشون نداشتم وکلی برام مشکل ایجادکردن تباه شد حس میکنم دیگه سنم خیلی بالا رفته و مناسب رابطه عاشقانه اینا نباشه وباید منتظر باشم که یکی بیاد سنتی جلو فقط ازدواج کنم برم خیلی دلم میخواس عاشقانه ازدواج کنم ولی از سنم گذشته انگار

از همین جا الان درخواست ها شروع میشه 

کار عاشقی ت شروع کن 

اگه دنبال درآمد راحت و مجانی و بدون دردسر میگردی برنامه ( کانکت یار) از بازار دانلود کن ، هیچی هم نمیخواد نه کد معرف نه شماره ، دعا یادت نره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واا بهترین سنو داری تو که فکر کروم ۵۰ سالته البته توهین نشه به خانمای ۵۰ ساله هاا

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

از همین جا الان درخواست ها شروع میشه کار عاشقی ت شروع کن

مگه میخواستم به این درخواستا توجه کنم که اینقدر تنها نبودم نمیتونم به مجازی یا خیابون اعتماد کنم

مگه میخواستم به این درخواستا توجه کنم که اینقدر تنها نبودم نمیتونم به مجازی یا خیابون اعتماد کنم

از هوا که خدا برات نمی‌فرسته از همین راه ها سر راه ت قرار میگیرن 

اگه دنبال درآمد راحت و مجانی و بدون دردسر میگردی برنامه ( کانکت یار) از بازار دانلود کن ، هیچی هم نمیخواد نه کد معرف نه شماره ، دعا یادت نره 

نمیتونم اعتمادکنم

قرار نیست کاری کنی 

هر کسی گفت بگو شماره مادرت بده ببینم راجب تو چی میگه