2777
2789
عنوان

مردیکه فکر میکنه وظیفمه

104 بازدید | 10 پست

هر روز ای خونه ب ای بزرگی تمیز کن بشور بساب حیاط ب اون بزرگی بشور جمع کن امروزم ک حوصله هیچیو نداشتم ب یاد عزیز از دست رفتم بودم کلا دپرس بعد یعنی امککککان نداشت من وقتی مامان یا بابام از بیرون میان یا کلا تو خونه ان برم بشینم کنارشون ایندفعه خبر مرگم الهی برم زیر تریلی نمیفهمم مغز خر خورده بودم رفتم نشستم کنارش بعد داشتیم حرف میزدیم یهو نگاه بهم ریختگی اون ور کرد گفت برو از جلو چشمم دور شو ( همیشه التماس میکرد ک بیا وقتی از سرکار میام بشین کنارم) منم گشنم بود خیلی دلم خوراکی میخواست از دیروز ی بیسکوییت خیلی خوشمزه ی کاکائویی خریده بود داشتم میخوردم اینجوری ک گفت پرتش کردم بعد با پا رفتم روش پودر شد کلا بعد گفت همشو خورده تهش ک رسیده پرت میکنه 

خلاصه اره فکر میکنه وظیفمه کاش جمع نمیکردم کاش تمیز نمیکردم هیچوقت ک الان مثل قبلا بگه کاش اینارو جمع میکردی بعد از جمع کردنمم کلی تشکر کنه ن اینکه خودم خودسر بلند شم خونه از این رو ب رو کنم ک الان وقتی نتونم برداره بگه دور شو از جلو چشمم

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دور از جونت قشنگم... حالا من بچه هام بمیرمم هیچکجا رو تمیز نمیکنن

❤❤

منم تمیز نمیکردم توقعی هم نداشتن ولی از وقتی ک خودسر بلند شدم تمیز کردم وظیفم شد

لطفا یه فاتحه و یه صلوات به نیتم بفرستید🖤

❤❤منم تمیز نمیکردم توقعی هم نداشتن ولی از وقتی ک خودسر بلند شدم تمیز کردم وظیفم شد

عزیزمی فدات بشم 😘😘فدای سرت... یوقتایی پیش میاد. قشنگم غصه  نخور فدات بشم😘😘💖🌹 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

بمونی زیبا❤🫂

🌹الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹💖اینم صلوات و فاتحه... انشالله روح عزیزتون شاد عزیزکم🌹💖😘

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️