2777
2789
عنوان

اسنپ گرفتم ی ماشین خارجی اومده

314 بازدید | 22 پست

والا تاحالا هرچی اسنپ میگرفتم پژو پراید دااااغون بودا

بچه ها الان ی اسنپ گرفتم ماشین خارجی اصلا نفهمیدم ماشینه چیه ی راننده هم داره عینه صاحب کارخونه دارهاست 

الانم تو ماشین لیلا لیلا گزاشته منم ب زور خندمو نگه داشتم خدایا این چی بود نصف شبی😂😂😂🤣🤣🤣

بچمم پیش شوهرمه ، شوهرم میگ کجا موندیییی شوهرم این ماشینو ببینه باورش میش یعنی اسنپه یا خدا استرس گرفتم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس بگیر از صفحه اسنپت بفرس ب شوهرت بگو عجببب اسنپی

اره همین کارو میکنم چون برامم عجیب بود همچین اسنپی موندم اصلا بااین دک و پوز چرا اسنپ کار میکنه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
الان مگه نصف شبه

ببخشید تاریک شده برا همون گفتم برا منه متاهل بخدا نصفه شبه الان😂

حالا کرایه اش چقدره ؟ آدم خجالت می‌کشه به همچین ماشینایی کم پول بده🤣

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

خب بهش بگو سر کوچه پیادت گنه

اره حتما میگم میترسم فقط در و همسایه ببینن بد بشه چون هی با اسنپ میرم بیرون هی با خودم میگم الان همسایه ها میبینن میگن این هرروز از ی ماشین پیاده میش

بهش بگو اکوپلاس گرفتم خخحیف اون ماشین نیست میاد اسنپ

اره واقعا حیف😂😂

حالا کرایه اش چقدره ؟ آدم خجالت می‌کشه به همچین ماشینایی کم پول بده🤣

۴۹ تومن

اره بخدا میخام ی صدتومن بزارم روش خجالت میکشم😂

۴۹ تومناره بخدا میخام ی صدتومن بزارم روش خجالت میکشم😂

ی تراول صدی بده بهش بگو‌خورد نداری بقیه اشم بمونه 🤣🤦🏻‍♀️

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️