2777
2789
عنوان

معلما دارن چیکار میکنن همش خود خانواده ها تدریس میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از وقتی بچه مدرسه ای دارم با مهمونی دور دور تلوزیون دیدن خواب خداحافظی کردم. از بس باهاش تو خونه با ...

مامان من دو تا بچه دو قلو کلاس سومی داره + پسر داییم که مامان و باباش طلاق گرفتن اونم کلاس سومه

درس همشونو میگه بیچاره یه آبجی هم داره راهنماییه خونه بابام اینا شده مدرسه گفتم یه بنر بزنن رو در بنویسن دبستان 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

اتفاقا معلما ما تنبیه هم نداشتن.با تنبیه چیزی نمیشهمعلما الان پرو و بسواد شدندنبال کلیپ درست کردنن ب ...

اینکه باید بستر مجازی را آپدیت تر کنند تا اشتیاق بچه بیشتر بشه حرفی نیست

ولی شما به عنوان یک مادر جدول زمانی بزای بچه ات درست کردی بزنی به کمد یا یخچال وساعت گوشی و لپتاپ و تلویزیون را مدیریت کنید؟!

مادر هرچقدر بیشتر جیغ بزنه وفریاد راه بندازه برعکس نتیجه میگیره

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
به دانش آموزا ربطی نداره راست میگن دیگ همه چیو میگن دانش آموز حل کنه میگن مگه گوشی دستتون نیس خب از ...

خداییش شما دارید بی انصافی میکنید

من معلم سر کلاس گلوم پاره میشه هر مطلبی رو چندبار توضیح میدم روشهای مختلف به کار میبرم کلی مثال براشون حل میکنم وقتی گوش نمیدن چکار کنم؟ اونا که گوش میدن فولفول میشن اما اکنا که گوش نمیدن رو چکار میشه کرد؟ مثل گذشته اجازه هیچگونه تنبیهی هم نداریم حتی از نمره هم نمیترسن چون میدونن آخرش هر طور شده قبول میشن. حتی نمیتونیم از کلاس بیرونشون کنیم چون میرن توی حیاط به شیطنت اگه بلایی سرشون بیاد تقصیر معلم میشه

آخر وقت از کلاس میرن بیرون طوری وانمود میکنن انگار همه تقصیرا گردن معلمه

شما نمیتونی جای معلم باشی با ۳۰ تا ۴۰ نفر دانش آموز سر و کله بزنی و توقع داشته باشی همه چی اوکی باشه و همه در سطح عالی بلد باشن

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلم همه معلما نه ولی بعضیاشون اونطوری ک گفتم هستن دیگ هرکی و خدای خودش

توی همه قشرا کسایی هستن که کم کاری کنه ولی انصاف نیست همه رو با یه چوب بزنیم

بخدا من میام خونه نا ندارم حرف بزنم دخترخودم کلاس اوله وقت نمیکنم باهاش کار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حقیقت اینه که بخش زیادی از مشگلات نه تقصیر معلمه نه مدرسه و نه اولیا و نه دانش آموز

باید توی اون محیط باشدن که درک کنین چی میگم

آموزش پرورش مدیر رو مجبور میکنه بچه‌هارو ثبتنام کنن

کلاسای شلوغ و بی کیفیت و بدون امکانات 

معلم رسما میشه مبصر

با حقوق ناچیز 

باور کنید هر کسی نمیتونه توی اون محیط دوام بیاره

1
5
10
15
20