2777
2789

اولاش هدفم این بود تا دکترا ادامه بدم بیزنس خودمو داشته باشم ولی الان میبینم نمیشه کلی مقاله و مصاحبه و اینا داره و یه جورایی قبولیش برام غیر ممکنه 

مامایی که خوب میدونید بازار کار آنچنان نداره تصمیم دارم بعد لیسانس دو سال بخونم برای پرستاری روزانه شهر خودم قبول بشم به نظرتون کارم اشتباهه الان نمیتونم انصراف بدم چون هم آزادم هم خوابگاهی 

دیگه برام صرفا مهمه برم سرکار هر جور شده اگه پیشنهادی دارید ممنون میشم مرسی از لطفتون 

.

خودت تو کادر درمان باید دیده باشیم رضایت پرستاران زیاد نیست دوست من اتاق عمل بود طرحش تموم شد در اومد الانم یه رشته دیگه میخونیم باهم مدیریت

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط کار واست مهمه بیکار نمیمونی اگر شهرت بزرگ باشه

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

من میگم ارع چون پرستاری بیکار نمی مونی 

مامایی پول میخاذ ک مطلب اینا بزنی

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی