2777
2789
عنوان

اخلاقم خیلی بچگونس خیلی

81 بازدید | 3 پست

من پارتنرم نظامی  اینکه به خاطر شغلش حالا تازگیا که دارم فکر می‌کنم دودل شدم 

اینکه مثلاً می‌خواد بیاد خواستگاری و اینکه به خاطر که من نمی‌تونم شهر دور باشم و می‌دونم خونوادمم مخالفت می‌کنن بهشم گفتم حتی میگه نمی‌دونم می‌خوامت و فلا بعد میگه که خونوادتم راضی می‌کنم و 

ولی من باهاش چه جور رفتار می‌کنم مثلاً روزی هزار بار بلاکش می‌کنم بی‌محلی می‌کنم یا فحش میدم میگم ولم کن دست از سرم بردار نمی‌خوامت ول کن نیست نمی‌دونم چیکار کنم دلمم براش می‌سوزه ولی خب وقتی بهش میگم نمی‌خوامت نمی‌فهمه چیکار کنم ه بار بهش گفتم ازت بدم میاد بعد از یه ساعت زنگ زده نمی‌تونم بدون تو

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

دوسش نداری یا فقط با کارش مشکل داری

ببین اول داشتم بعد یک سری اخلاقا داشت که بعداً اوکی کرد مثلا یک خورده اوایل بی توجه بود فلان ولی از اون روز به بعد دیگه نتونستم دوسش داشته باشم یک ماهه هر کار می‌کنم نمیره دلمم میسوزه وابسته کردمش حالا اذیتش میکنم ولی چیکار کنم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اول داشتم بعد یک سری اخلاقا داشت که بعداً اوکی کرد مثلا یک خورده اوایل بی توجه بود فلان ولی از ...

خب میخواستم بگم اگه اخلاقش خوبه و دوسش داری یکم سختی های کارشو تحمل کن ولی وقتی دوسش نداری دیگه ادامه نده اخه خیلی سخته یکیو بغل کنی و دستاشو بگیری که هیچ حسی بهش نداری همون تمومش کنی بهتره به نظرم