2777
2789

هر جوری بچین باهاش کنار اومدم باسن بالاش با قیافه بدش با قد کوتاهش با بی میلی جنسیش به نگاهبه زنای تو خیابون گفتم درست میشه همه که نمیشه با خوشتیپ همه چی تموم ازدواج کنن بلاخره اینم افریده خداست و خدارو خوش نمیاد به خاطر سن بالا و قیافه بد بهش بی محلی کنم زایمان کردم هواشو داشتم تو جمع خانوادگی چقدر چقدر هواشو داشتم مامانم یک بار بهش بی احترامی کرد با مادرم قهر کردم گفتم به شوهرم هیچی نگو .

اما تو جنگ دوازده روزه مادرش برگشت به من گفت ماتو رو نمیخواستیم تو به زور عروس ماشدی من چند دقیقه به صورت شوهرم نگاه کردم که پشتم دربیادیا لااقل به مادرش چیزی بگه سکووووت کرد .

بعدش من لباسامو جمع کردم بیام خونه پدرم اخه خونه مادرشوهر بودیم بهم اینطور گفت مادرشوهرم الکی خودشو زد به مریضی برادر شوهرم میخواست منو بزنه اومد طرف من بازم شوهرم هیچی نگفت الان چند ماهی گذشته ازش متنفرم جوری که فقط منتظر یک بهانه ام وسایلشو بریزم کوچه بگم مگه منو نفروختی به برادر و مادرت الانم هریییییییییی میدونم این خشمم یک روز کار دستش میده خود کرده رو تدبیر نیست یک روز رهاش میکنم و از دور نظاره گرش میمونم کی میاد مثل من تحملشون کنه اصلا مگه میشه ادم بدون عشق زنده بمونه مگه بدون دوست داشتنم میشه سر سفره شوهر نشست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چی بگم که خود عوضیش جلو جاریلم میخواس منو بزنه جلو ننه باباش بهم بی احترامی کرد 

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

چرا فکر کردی پطروس فداکاری و به همسرت بله دادی؟!

نه فدا کار نیستم اما جواب اونهمه محبتی که لایق نبود این نیست کاش دستم میشکست اسنهمه بهش بها نمیدادم یا همون اوایلش ولش میکردم میرفت یکی لنگه خودش رو میگرفت

بنظرم اگه شرایطشو داری جدا شو لطفا اینجوری داری اسیب روحی میبینی اینا عقده میشن تو بدنت یه دفعه سر ب ...

میگم دوقلوها م حداقل ۱٨ ساله شن الان هشت سالشونه خودمم دارم زیر بنا جدایی رو اماده میکنم دنبال استخدام و کارمم اگر بتوونم ماشینی چیزی بتونم به اسمم بزنم تو این مدت بعدش بفرستمش ور دل ننش

دیگه بچه داری. باید بسازی. .‌ نرو خونه مادرش . بگو وقتی خودش میگه من و نمی خواد برای چی برم ناراحتش ...

باید نداره عزیزم اینهمه مادر مجرد یکیشم من دختر عمم شوهرش این مدلی بود سی ساله پیش از خونه پرتش میکنه خودش با بچه هاش زندگیشو ساخت پسراشو زن داد دخترشو شوهر الان دیگه سنش بالاست اما اینقدر جوان مونده میگفت همش به خاطر اینه که از یه زندگی سمی اومدم بیرون 

یعنی تا ده سال دیگه میخای این نکبت تحمل کنی

شایدم خیلی کمتر استخدامم اوکی بشه وسایل خونه رو برمیدارم احتمالا به جای مهریه هم دخترامو حضانتشونو بگیرم

میگم دوقلوها م حداقل ۱٨ ساله شن الان هشت سالشونه خودمم دارم زیر بنا جدایی رو اماده میکنم دنبال استخد ...

نه تورو خدا تا کوچیکن جدا شو یه خانمی همینجا گفته بود اختلاف داشتیم وقتی بچه هام کوچیک بودن طلاق نگرفتم وقتی شد ۱۸ سالشون جدا شدم خیلیییی بیشترررر اسیب دیدن اگه الان جداشی و خانواده ات ساپورتت کنن و مرتب برن پیش باباشون عادت میکنن اونقدر اسیب نمیبینن منم بچه طلاقم 

باید نداره عزیزم اینهمه مادر مجرد یکیشم من دختر عمم شوهرش این مدلی بود سی ساله پیش از خونه پرتش میکن ...

خودم هم جدا شدم. ‌ازدواج مجدد کردم .‌از زندگی سابقم راضی نبودم نزاشتم بچه دار شم. بعضی از مردا بچه رو به زن نمی دن. باید ببیینی بهت میده یا نه . 

ولی متوجه نشدم شوهرت هم تو خونه اذیتت میکته ؟ میزاره خونواده ش و نبینی؟ راحت باشی