2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره بچم پیشم باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی احمقهبااینکه من بهتربه بچه میرسمبچمم این تایما ک دورش میکنه عین روانیا میشه بعددوسه روز میاردش ...

اخ عزیزمم

ببخشیدا ولی مشکل روانی نداره؟

یا مثلا خانواده شوهرت شاید پشت سرت به شوهرت میگن بچه رو بیار برای خودمون بعدا هم منت میذارن ما مراقب بچه ایم

اخه دیدم‌همچین ادمایی که نمیذارن بچه پیش عروس باشه

خداییش هدف از ازدواجتون چیه ؟ ازدواج یعنی مستقل شدن خب اگه از خونه بابات قرار بود بیایی بیرون بعد بری ایلی تو یه خانواده غریبه زندگی کنی از خودت هیچ تصمیم و اراده ای نداشته باشی چه فایده اخه این چه زندگی هست بزن دهن اون شوهرو بشکون 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

باید شروع کنید با هم با صداقت احساسی صحبت کنید. بفهمی علت اصلی کارش چیه؟ مشکلی باهات داره. می خواهد ...

بخدا خیلی صحبت کردم پیام دادم گریه کردم هرچی گفتم من تنهام توپیش خانوادتی بذار بچه بامن باشه دارم دیوونه میشم ازتنهایی اصلابدترکرد بعداون بخداقسم ک نمیفهمه

ساعت سه شب میخابونه تازه میاردش 

اخ عزیزممببخشیدا ولی مشکل روانی نداره؟یا مثلا خانواده شوهرت شاید پشت سرت به شوهرت میگن بچه رو بیار ب ...

خب علت اصلی اختلافاخانوادشن

اونانبودن بچمم اینجوری دچاردوگانگی نمیشد

خداییش هدف از ازدواجتون چیه ؟ ازدواج یعنی مستقل شدن خب اگه از خونه بابات قرار بود بیایی بیرون بعد بر ...

خیلی بحثوناراحتی داریم سراین

شوهرم خیلی خانواده پرسته

جدانمیشه ازشون خودش

بقیه برادراش مستقلن

خیلی بحثوناراحتی داریم سراینشوهرم خیلی خانواده پرستهجدانمیشه ازشون خودشبقیه برادراش مستقلن

از اول چرا قبول کردی دختر خوب که بری باهاشون تو یه خونه بزار قهر کن خونه بابات این دیگه پررو شده بگو بچمو میبره نمیزاره پیش من بمونه بگو میخام مستقل باشم خونه جدا نمیگیره

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

توی یک واحد هستید ؟ یا دو طبقه جدا ؟ یعنی تو همش توی یک اتاقی ؟

یک خونه 

ی اتاق داریم شوهرم اصلانمیاد بچمم نمیذاره معلومه اونم خوشش نمیاد وسیله آنچنانیم نداریم 

از اول چرا قبول کردی دختر خوب که بری باهاشون تو یه خونه بزار قهر کن خونه بابات این دیگه پررو شده بگو ...

نمیگیرن میگن درحدی نیسی برات خونه بگیریم😔

میگن طلاقت میدیم جدات نمیکنیم 

منم طلاقم بدن شرایط خونه بابام سخته نمیخام برم

یک خونه ی اتاق داریم شوهرم اصلانمیاد بچمم نمیذاره معلومه اونم خوشش نمیاد وسیله آنچنانیم نداریم

همش نرو تو اتاق بیا بیرون بین اونا بشین هم پیش بچه تی هم تنها نیستی