باخانواده شوهرم داخل یک خونه ایم وفقط یک اتاق داریم بچم تامیاد پیشم شوهرم میاد میبردش اصلانمیذاره پیش من بمونه بخدا ک بریدم دیگ ازش
اینکه بچم پیش خودم باهاشه باهاش بازی کنم بغلش کنم برام شده رویا اصلاتامیاد پیشم سریع میبردش پیش خواهراش وب دروغ جلوبقیه میگن این بچشو نگه نمیداره همش پیش ماعه واقعابریدم بخدا ساعت سه شب میاردش تااون موقع فقط گریه میکنم خیلی باهاش حرف زدم بدترلج میکنه
خداییش هدف از ازدواجتون چیه ؟ ازدواج یعنی مستقل شدن خب اگه از خونه بابات قرار بود بیایی بیرون بعد بری ایلی تو یه خانواده غریبه زندگی کنی از خودت هیچ تصمیم و اراده ای نداشته باشی چه فایده اخه این چه زندگی هست بزن دهن اون شوهرو بشکون
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه
از اول چرا قبول کردی دختر خوب که بری باهاشون تو یه خونه بزار قهر کن خونه بابات این دیگه پررو شده بگو بچمو میبره نمیزاره پیش من بمونه بگو میخام مستقل باشم خونه جدا نمیگیره
امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه