مینال مدیر استارتر عضویت: 1404/02/20 تعداد پست: 22 عنوان لطفا بیایدتنبلی تخمدان 137 بازدید | 22 پست تنبلی تخمدان دارم. کمکم کنید 1404/09/08 | 16:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قشنگمشنگ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 3097 منم دارم توی تاپیک اخرم هم در همین مورد نوشتم چند نفر هم مثل خودمون اومدن کاش همه دور هم جمع میشدیم از تجربیات هم استفاده میکردیم
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 11739 من مشکل هورمون دارم جوش اطراف چانه ریزش مو 😔😔😔 اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
چابا_کرالیجسی عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 1769 منم دارم توی تاپیک اخرم هم در همین مورد نوشتم چند نفر هم مثل خودمون اومدن کاش همه دور هم جمع میشدیم ... من بشدت موافقم لطفاً گروه اینا زدین منوهماد کن
قشنگمشنگ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 3097 من مشکل هورمون دارم جوش اطراف چانه ریزش مو 😔😔😔 من موی زاید قسمت چانه و گردن که دارم که براش میرم لیزر. ازمایش هرمونی کاملا سالم رحم کامل سالم شکل اندازه همچیش کامل نرمال و سالم بدون فیبرم و کیست و عفونت پریود تقریبا منظم ولی تخمکگذاری ندارم😭
قشنگمشنگ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 3097 من بشدت موافقم لطفاً گروه اینا زدین منوهماد کن من که از این دست و پاها ندارم تو من رو فراموش نکن
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 11739 من موی زاید قسمت چانه و گردن که مبچیرم لیزر. ازمایش هرمونی کاملا سالم رحم کامل سال شکل اندازه همچی ب ... من عفونت دارم هر ماهم دارو مصرف میکنم باز برمیگرده 😔😔 اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
گیلیلیلیلیلیلی عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 3095 منم دارم توی تاپیک اخرم هم در همین مورد نوشتم چند نفر هم مثل خودمون اومدن کاش همه دور هم جمع میشدیم ... عزمزمه شما چند ساله دارید؟وشما هم باید قرص جلوگیری بخورید تا پریود بشید؟
قشنگمشنگ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 3097 من عفونت دارم هر ماهم دارو مصرف میکنم باز برمیگرده 😔😔 قبلا داشتم الان عفونت و هیچی ندارم فقط بدیش اینه تخمک گذاری هم ندارم
قشنگمشنگ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 3097 عزمزمه شما چند ساله دارید؟وشما هم باید قرص جلوگیری بخورید تا پریود بشید؟ من تازه یک ساله فهمیدم ولی ممکنه مال قبلتر باشه
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 11739 قبلا داشتم الان عفونت و هیچی ندارم فقط بدیش اینه تخمک گذاری هم ندارم ببخشید چند سالتونه ؟؟ازدواج کردید ؟؟ اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
قشنگمشنگ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 3097 ببخشید چند سالتونه ؟؟ازدواج کردید ؟؟ اره دیگه بخاطر بارداری فهمیدم تنبای دارم وگرنه اصلا نمیفهمیم چون پریودی منظمی دارم فکر میکردم سالمم. سی و شش سال دارم
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 11739 اره دیگه بخاطر بارداری فهمیدم تنبای دارم وگرنه اصلا نمیفهمیم چون پریودی منظمی دارم فکر میکردم سالمم ... من ۲ساله مشکل پیدا کردم به خاطر مشکلاتی که تو خونه داشتم ودارم استرس اعصاب داغون باعث شد😔وگرنه من دوتا بچه دارم اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔