2777
2789
عنوان

تو گروه مدرسه دخترم یک دعوایی شد🤦

221 بازدید | 16 پست

واقعا بعضی از اولیا خیلی بی شخصیتن 

دخترامون قراره  جشن تکلیف بگیرن بعد معلم دو نفرو نماینده انتخاب کرده  هزینه هارو جمع اوری کنن یه ماه نماینده ها تو گروه پیام میزارن وقت تموم دیروز اخرین روزش بود یکی از نماینده ها تو گروه پیام فرستاد 

اخرین روز لطفا کسایی که هزینه‌زو نپرداختن بپردازن یا خبر بدن گفت همه داد ن اسم سه نفر گفت  اونایی که نداده بودن گفت فقط شماها موندین 

آقا تا اینو نگفت 

یکی از اولیا ویس فرستاد تو گروه به شما ربطی نداره مانپرداختیم خوشمون میاد من چیزی ک که تو انتخاب کنی نمیخوام واسه بچم تو خودت پول سرویس دخترتو نمیدی نماینده شدی 

منتطقه پایبن شهر میشینی 

بچتو اوردی مدرسه خوب مدرسه‌رو هم به گند میکشی 

ادای مایه دارو درمیاری 

بیچاره نماینده هم خیلی بااحترام جوابشو میداد معلم تو گروه نیست فقط گروه اولیاس 

نماینده  رفته صبح ویساشو پیاماش به معلم نشون داده معلم گفت این منم آسی کرده نظم کلاسم بهم میریزه سر هیچ و پوچ میره پیش مدیر اداره 

دخترم میگفت امروز دخترش فقط تو کلاس گریه کرد واقعا زنیکه به بچه‌ی خودشم استرس میده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به امید روزی که این گروه های مادران و جمع کردن هزینه برای جشنای مسخره و بیخود جمع شه

هر روز یه بدبختی جدید راه میندازن

زمان ما مدرسه میرفتیم از این مسخره بازیا نبود اصن

{ خانم هستم }

اشتباه از نماینده‌ بوده نباید اسامی را در گروه قرار بدند 

خانواده‌ ها بنا به دلایل عقاید یا شرایط مالی یا اینکه ممکنه خودشون در منزل داشته باشند یا قرض بگیرند نخوان که  برای یک ساعت هزینه کنند 

کاش این گروه های اولیا و نماینده مادران جمع میشد 

از کم کاری کادر مدرسه هست که این تنش ها بین دانش آموزان و اولیا درست میکنند 

اکثر مدارس دولتی بی تدبیرانه عمل می‌کنند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
حالا مگه ما بچه نبودیم جشن نداشتیم؟ هر کی وسیله بچه شو تهیه کنه این اشوب بازی هارو هم نداره

دقیقا اصلا اجباری نبود این کلا رفت تو فاز ایلان ماسکی 

والا من یادم جشن تکلییف یه ساندیس دادن یه کیک پیاده رفتیم مسجد محلمون از رو چشامون میزاشتسم 😂

اشتباه از نماینده‌ بوده نباید اسامی را در گروه قرار بدند خانواده‌ ها بنا به دلایل عقاید یا شرایط مال ...

نه اصلا اجبار نبود فقط هزینه های  پذیرایی میخواستن بدبخت نمایندهاهم مدرسه گفته بود غیر از علافی چیزی براشون نداره 

اشتباه از نماینده‌ بوده نباید اسامی را در گروه قرار بدند خانواده‌ ها بنا به دلایل عقاید یا شرایط مال ...

چقدر درست گفتید

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

نه اصلا اجبار نبود فقط هزینه های پذیرایی میخواستن بدبخت نمایندهاهم مدرسه گفته بود غیر از علافی چیزی ...

خب میتونستند در شخصی بهشون اطلاع بدند 

من خودم چند سال رئیس انجمن بودم 

اگر والدین شرایط نداشتند صحبت میکردیم و با همکاری گروه انجمن و مدیران اون کم و کاستی ها را می‌گرفتیم تا دانش آموزی از جشن محروم نشند و والدین اذیت نشند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چقدر درست گفتید

❤️✨