2777
2789

بعد مثلا ۱۰ سال یا بیشتر از مرگ بچش بگذره دیگه عادی میشه براش ؟ 

به نظر خودم اگه خیلی دلبسته بچش بوده تا وقتی زندس براش داغ بزرگیه اگه کمتر دلبسته بوده شاید عادی بشه براش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فراموش نمیکنه به زندگی عادیش بر میگرده اما همیشه تو دلش اون غم هست 

بدترین درد دنیا از دست دادن فرزنده خدا نصیب هیچ کس نکنه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

نه.. بیشتر از ده ساله هنوزم که هنوزه مامانم میگه اگه بود فلان میشد.. 

تازه نوزادم بوده

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

مادرم سی سال قبل یه بچه 2 ماهه از دست دادن 

هنوز میگه شبا بچم شیر میخورد 

گریه میکنن 

داغ فرزند هیچوقت فراموش نمیشه 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نههه اصلا 

مادر هیچ وقت فراموش نمیکنه

با دوست مامانم رفتیم کربلا اونجا همش گریه میکرد میگفت دعا کن زیارتم به روح دخترم برسه و کلی از خاطراتش تعریف میکرد💔 ،بچه اش سال ۸۲ فوت شده بود 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

متاسفم چند وقتش بوده چرا از دست داده

سه ماهه

تشنج 

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

بستگی ب ادمش داره

همه یجور نیستن یکی بعد یماه هم فراموش میکنه وعین خیالش نی

ازاقوام دورما

دوتا پسرداشت کلا یکیش مریض شد فوت کرد 

یکیش خودکشی مادره عین خیالش نبود تو مراسم ختم بچه هاش با یه من ارایش اومده بود ولباس ست سبز یشمی

ولی پدره یه شبه پیرشد اعصاب زد ب دستش دستش فلج شده بود سرپسر دومی

ولی مادره روز ب روز جوونتر سرحالتر شاد تر و....

اینارو گفتم ک متوجه کنم خیلیا بیخیالن وداغ براشون اهمیتی نداره

از رفتارو فلانش نگم بهتره

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛