2777
2789
عنوان

نمیدونم با این خواستگارم چه کنم

182 بازدید | 13 پست

رفتیم مشاوره 

اخلاقاشو گفتم بهم گفت با دید مثبت نگاهش کن جوری که میخوای شریک زندگیتو انتخاب کنی که اگه هم خواستی بگی نه تکلیفشو بدونه به قولی خودشو جمع و جور کنه جای دیگه رفت خواستگاری ایراداتشو برطرف کنه

حالا این پسر خیلی عجله داره بعد جلسه دوم مشاوره با اینکه مشاور گفته بود بذارید جلساتتون تموم بشه بعد اگه همه چی اوکی بود نشون ببرید میگفت مادرم اینا فردا بیان نشون بیارن

من پزشکی خوندم قبل این هر کسی معرفی میکرد یکیو میگفت لیسانس داره و مهندسه میگفتم من نمیخوام با مهندس ازدواج کنم دوس داشتم با همکارم ازدواج کنم

ولی نمیدونم این یکی چجوری شد که همون موقع معرفی اینو نگفتم و ایشونم خیلی مشتاق شد برای ادامه و تا اینجا کشید کارمون

اشتباهم کردم باهاش گرم گرفتم ینی اون فضا رو زود احساسی کرد منم سفت  و سخت نگفتم دوست ندارم انقدر زود بهم وابسته شیم 

تازه مشاورم گفت بهش فرصت ابراز احساساتو بده🤐🤐

ولی من ته ته دلم راضی نیستم از این اختلاف تحصیلات

با اینکه بهش گفتم مهم نیست اگه موارد دیگه اوکی باشه ولی میبینم تا میام خودمو راضی کنم باز اطرافیان میگن تو دکتری میخوای با این ازدواج کنی؟ مورد بهتر میاد برات و من دلسرد میشم

کاش بمیرم🥲🥲 پسر مردمم گناه داره معطل منه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

معمولا دکترا با دکتر ازدواج می کنن

مشاور میگفت دوتا دکتر با هم ازدواج نکنن بهتره

ولی خب اصلا تحصیلاتمون تفاوت داره اون اصلا درس خون نبوده یه لیسانس دانشگاه آزاد گرفته بعد من تا آخر عمر باید درس بخونم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشاور میگفت دوتا دکتر با هم ازدواج نکنن بهترهولی خب اصلا تحصیلاتمون تفاوت داره اون اصلا درس خون نبود ...

ارا دیگه حداقل دکترا یا ارشد مهندسی دولتی باید باشه به نظرم 

زود تصمیم به ازدواج نگیر که بعدا پشیمون بشی

مشاورت اشتباه کرده گفته اجازه بده ابراز احساسات کنه 

دوره آشنایی دوره ابراز احساسات نیست باید منطقی فکر کرد و همه جوانب رو سنجید 

وقتی احساسات درگیر بشه تو تصمیم گیری ها هم اشتباه پیش میاد 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
قد و هیکل و قیافه و درامد اینا داره؟

بد نیست یه خونه داره تو یه لوکیشن خوبم نه 

ماشینم نداره

مشاورت اشتباه کرده گفته اجازه بده ابراز احساسات کنه دوره آشنایی دوره ابراز احساسات نیست باید منطقی ف ...

نمیدونم چرا اینو گفت

بهش میگم هیجانیه دفعه دوم به من میگه عشقم بعد میگه اشکال نداره🤐

نمیدونم چرا اینو گفتبهش میگم هیجانیه دفعه دوم به من میگه عشقم بعد میگه اشکال نداره🤐

خیلی هم اشکال داره

کلا اجازه نده خواستگارات فضا رو احساسی کنن میمونی تو رودروایسی نمیتونی جواب منفی بدی

دیگه هم پیش اون مشاور نرو

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
خیلی هم اشکال داره کلا اجازه نده خواستگارات فضا رو احساسی کنن میمونی تو رودروایسی نمیتونی جواب منفی ...

دقیقا الان موندم تو رودر بایستی

نشون اوردن؟

نه 

رفتیم مشاوره گفت تا مشخص شدن شرایط شغلیت صبر کنید

نه رفتیم مشاوره گفت تا مشخص شدن شرایط شغلیت صبر کنید

اسی خیلی باید منتظر بمونی تا مشخص بشه ؟

خودت انتخاب نمیکنی کجا بری تو استانتون؟

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

اسی خیلی باید منتظر بمونی تا مشخص بشه ؟خودت انتخاب نمیکنی کجا بری تو استانتون؟

باید داخل سایت ثبت نام کنم

نه من تعهدیم تعهد خدمت دارم محلش از قبل مشخصه و به احتمال ۹۰ درصد همونجا بندازنم