_گربه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 3631 عنوان بهترین شوینده صورت برای پوست آکنه دار 118 بازدید | 29 پست دوستان بهترین شوینده صورتی استفاده کردین برای پوست آکنه دار رو میشه معرفی کنین برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همهشب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐ 1404/09/08 | 13:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ajilshor عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 2267 پن مایع دئو دراگ مدل سالیسیلیک اسید عکسش ندارهچنده لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن
_گربه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 3631 عکسش ندارهچنده ۲۳۸ بود برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همهشب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐
فرزانه_زند عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 6530 عکسش ندارهچنده فکر کنم حدودا 250 یا یه کم بیشتر کاربری دست دو نفره.
ajilshor عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 2267 فکر کنم حدودا 250 یا یه کم بیشتر برای جای جوش خوبه؟ لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن
فرزانه_زند عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 6530 ۲۳۸ بود حالا یه تشکری چیزی هم میکردی بد نبودوقت میذاریم جواب میدیم حتی به خودتون زحمت نمیدید لایک کنید.متاسفم. کاربری دست دو نفره.
ajilshor عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 2267 ۲۳۸ بود برای جای جوش خوبه لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن
ajilshor عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 2267 حالا یه تشکری چیزی هم میکردی بد نبودوقت میذاریم جواب میدیم حتی به خودتون زحمت نمیدید لایک کنید.متاسف ... ممنون من نمیدونستم واقعا لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن
فرزانه_زند عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 6530 برای جای جوش خوبه؟ اگه جای جوشت به صورت لک باشه آره ولی اگه فرورفتی و برآمدگی باشه نه هیچی روش اثر ندارهاین ضد جوشه. باعث میشه جوش جدید نزنی کاربری دست دو نفره.
فرزانه_زند عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 6530 ممنون من نمیدونستم واقعا قربونتروی صحبتم با استارتر بود کاربری دست دو نفره.
ajilshor عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 2267 اگه جای جوشت به صورت لک باشه آره ولی اگه فرورفتی و برآمدگی باشه نه هیچی روش اثر ندارهاین ضد جوشه. با ... اره فرورفته ست۴۲ سالمه باز جوش میزنم ای خدا لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن
فرزانه_زند عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 6530 ممنون من نمیدونستم واقعا اگه جای جوش داری، لایه بردار اسکین اسکین استفاده کنیه کرم تیوبی کوچیکه. روش یه آرم سبز رنگ دارهحتما شب بزن وقتی همه جا تاریکهروزها هم اگه میری بیرون از ضد آفتاب استفاده کن. صورت تا حدودی واقعا صاف میشه. همزمان باهاش همین دئودراگ هم استفاده کن کاربری دست دو نفره.
فرزانه_زند عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 6530 اره فرورفته ست۴۲ سالمه باز جوش میزنم ای خدا منم مثل شما هستمما باید لیزر کنیم تا جای جوشمون برطرف شهفقط با لیزر میره کاربری دست دو نفره.
ajilshor عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 2267 منم مثل شما هستمما باید لیزر کنیم تا جای جوشمون برطرف شهفقط با لیزر میره خواهرم کرد جالب نبود لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن