2777
2789

دوستان بهترین شوینده صورتی استفاده کردین برای پوست آکنه دار رو میشه معرفی کنین

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

پن مایع دئو دراگ مدل سالیسیلیک اسید

عکسش نداره

چنده

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم حدودا 250 یا یه کم بیشتر

برای جای جوش خوبه؟

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

۲۳۸ بود

برای جای جوش خوبه

حالا یه تشکری چیزی هم میکردی بد نبودوقت میذاریم جواب میدیم حتی به خودتون زحمت نمیدید لایک کنید.متاسف ...

ممنون من نمیدونستم واقعا

اگه جای جوشت به صورت لک باشه آره ولی اگه فرورفتی و برآمدگی باشه نه هیچی روش اثر ندارهاین ضد جوشه. با ...

اره فرورفته ست

۴۲ سالمه باز جوش میزنم ای خدا

ممنون من نمیدونستم واقعا

اگه جای جوش داری، لایه بردار اسکین اسکین استفاده کن

یه کرم تیوبی کوچیکه. روش یه آرم سبز رنگ داره

حتما شب بزن وقتی همه جا تاریکه

روزها هم اگه میری بیرون از ضد آفتاب استفاده کن. صورت تا حدودی واقعا صاف میشه. همزمان باهاش همین دئودراگ هم استفاده کن

کاربری دست دو نفره. 

منم مثل شما هستمما باید لیزر کنیم تا جای جوشمون برطرف شهفقط با لیزر میره

خواهرم کرد جالب نبود