2777
2789
عنوان

خانمای خانه دار و شاغل شما در ماه چقدر خرج خودتون میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 41 پست
خب شما هم بیشتر چیزای گرون قیمت میخرین وقتی در توانتون نیس واقعا لزومی نداره کیف ۹ تومنی من خودم ب ا ...

نمیدونم چرا

عادت دارم اخه قدیم اینجوری نبود من سال ۹۹ با حقوقم هم لوازم برند میخریدم هم راحت  خرجای دیگه میکردم الان اوضاع مملکت خیلی خراب شده 

دو سال بود کیف نخریده بودم

همیشه کم چیزی میخرم ولی همونو خوب میگیرم

دلم میخواست ۳۰ تومن حقوق میداشتم یا با امکانات الانم خانه دار بودم

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

خب شما هم بیشتر چیزای گرون قیمت میخرین وقتی در توانتون نیس واقعا لزومی نداره کیف ۹ تومنی من خودم ب ا ...

منم میدم خیاط بدوزه

تازگی یکی دادم ۳ تومن در اومد ۱۷۰۰ پارچه اش و ۱ و خورده دوختش واقعا مال شما کمتر در میاد؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم میدم خیاط بدوزه تازگی یکی دادم ۳ تومن در اومد ۱۷۰۰ پارچه اش و ۱ و خورده دوختش واقعا مال شما کمت ...

بله کمتر درمیاد من بعضی لباسامو خواهرم که خیاط هس میدوزه قیمت کمتری میگیره یا هم خیاطی ک هم کارش خوب باشه هم قیمتاش کمتر باشه رو پیدا میکنم بعدشم ما شهرستانیم قیمت دوخت نسبت به تهران خب کمتره 

یا هم لباسامو سفارش میدم

کمتر پیش میاد لباس بازاری بخرم که هم واقعا گرونه همم دوسندارم لباسام تکراری باشه 

من حتما خیاطی رو یاد میگیرم حداقل برا خودم که میتونم بدوزم

منم میدم خیاط بدوزه تازگی یکی دادم ۳ تومن در اومد ۱۷۰۰ پارچه اش و ۱ و خورده دوختش واقعا مال شما کمت ...

خب مونده چی دوخته باشین الان سه تومن برا لباس مجلسی مناسبه اینجا هم همون قیمته 

من میگم الان یه لباس مجلسی ک مدلش خاص باشه رو ازبیرون بخری بالای۶تومنه اونم ک لباس خاص پیدا نمیشه ولی بدی خیاط تقریبا۳ تومن درمیاد البته منظورم لباسای کارشده و اینا نیس 

خب مونده چی دوخته باشین الان سه تومن برا لباس مجلسی مناسبه اینجا هم همون قیمته من میگم الان یه لباس ...

مآنتو پاییزی پارچه شنل با استر دوزی دوختم

ببخشید ینی شما مزون داشتین یا تولیدی؟خیاطی بلدین؟

اره عزیزم 

دردسرش خیلی زیاده 

وای من عاشق اینم شوهرم که میره سرکار من تا ۸ بخوابم بعد پاشم کیک بپزم ورزش برم غذا بپزم فیلم ببینم ا ...

خب استعفا بده 

ما هم عاشق اینیم. درامد داشته باشیم برا خودمون خرج کنیم 

خب استعفا بده ما هم عاشق اینیم. درامد داشته باشیم برا خودمون خرج کنیم

باید غرامت بدم به دولت ۱ میلیارد