2777
2789
عنوان

خرید لوازم آرایشی عروسی واجبات گرفتن واسم هشت میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 35 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۸ تومن که چیزی نمیشه :/

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

شما کاملا یه عروس قانع هستی که با 8 تومن لوازم آرایشی خریدینه عزیزم لوازم آرایشی بسته به نوعش از 6 ت ...

من تا دارم دو سال بیشتر استفاده میکنم موردی نداره

من تا دارم دو سال بیشتر استفاده میکنم موردی نداره

ریملی که بیش از دو سال استفاده بشه برای چشم مضره

یا بعضی محصولات روغنی مثل سرم ها و بعضی کرم ها رسما فاسد میشن

موقع انتخاب وسایل آرایش به تاریخ انقضا و مدت زمان قابل استفاده بعد از باز شدن در حتما باید دقت کرد

دخترگل بحث قناعت نیست بحث درک کردنه همسرته..

منم مادرم سالن داشتن و همه لوازم برند رو داشتم..ولی زمان ازدواج باحقوق کارمندی همسرم فقط یک ضدافتاب و رژ داشتم که همونو برای پاتختی زدم..شاید باورت نشه ولی همون برام خیلی شیرین و ساده بود..چندین ساله گذشته و همون درک کردن باعث شد الان همه چیز به نامم باشه و میلیونی برام همسرم خرج کنه..این جمله زنی که خرج داره ارج داره رو بنداز دور..الان زمان اثبات خودت به همسرته باهاش مدارا کن که زمان پولدار شدنش گذشته و همراهی تو یادش نره.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

با هشت تومن چی خریدی؟

من با ۶ تومن فقط یه رژلب، مداد ابرو، مدادچشم و ریمل خریدم. 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
دخترگل بحث قناعت نیست بحث درک کردنه همسرته..منم مادرم سالن داشتن و همه لوازم برند رو داشتم..ولی زمان ...

همه لیاقت درک و همراهی ندارن شوهر شما شعور داشته 

ولی این خانواده که اولش بگن خرج اضافی نکن شعور ندارن 

My gaze settles only on you

یه رژلب دارم از ۷ سال پیش تا الان همچنان دارم تهشو استفاده می کنم 😂

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.