2777
2789
عنوان

این کار من خیانت محسوب میشه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 59 پست

صرفا شبیهشه. تو که میدونی اون نیست! یه فرد هزار تا ویژگی داره که ۱۰۰ تاش ظاهره. ۹۰۰ تاش باطنه. پس این فرد ذره ای شبیه اون آقاست. حق داری یاد یه جوون که تصادف کرد و داغدار شدن بیوفتی و گریه کنی. ولی ذره ای حق نداری به این همکار نگاه خاصی داشته باشی.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر تاپیکت فیک هست که بیشتر بنظر سرکاری میاد که هیچی 😁😁اگر راسته که لعنت بفرست به شیطان و وسوسه ها ...

من واقعا درک نمیکنم اشخاصی مثل شمارو که زیر تاپیک های مردم میزنن فیک. 

مگر انیستاگرامه که مثلا فیک بزنم، بازدیدم بره بالا تبلیغ بگیرم پولدار شم؟؟ 

مگر یوتویوب هستش که فیک بزنم، بازدید بره بالا، یوتیوب بخاطر هر بازدید بهم پول بده؟! 

فازتون چیه واقها

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

صرفا شبیهشه. تو که میدونی اون نیست! یه فرد هزار تا ویژگی داره که ۱۰۰ تاش ظاهره. ۹۰۰ تاش باطنه. پس ای ...

نگاه خاصی ندارم... 

ولی از ته دلم میخواستم تو بغلش زار بزنم... 

وقتی داشتن خاکش می کردن فقط تونستم از دور تشیع جنازشو نگاه کنم... 

حسرتش به قلبم موند که برای بار اخر بغلش کنم و ازش خداحافظی کنم

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

خیانت که نه، فقط یاد گذشته افتادی و کسی که توی این دنیا هم نیست، ولی به نظرم اصلا این آقا رو با عشق گذشته ات مقایسه نکن و دنبال شباهت ها نگرد. این آقا ممکنه پر از رفتارهایی باشه که خاطره ی اون مرحوم رو هم خراب کنه

کج کلاه خان یارمه
من واقعا درک نمیکنم اشخاصی مثل شمارو که زیر تاپیک های مردم میزنن فیک. مگر انیستاگرامه که مثلا فیک بز ...

ناراحت نشو عزیزم آخه نی نی سایت خیلی زیاد تاپیک سرکاری میزنن متاسفانه یعنی عادتشون شده 

بخاطر همین گفتم 😅😅بعدم که بهت گفتم اگر واقعی هست چیکار کنی 

وا چرا اینجا همه جوی هستن😐

بنده خدا یاد و خاطره یه مرحوم به ذهنش اومده و غمگین شده 

همیییین😐

کاری که نکرده همه میگین وای خیانت کردی خویشتن داری کن فلان و بهمان 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

شاید اصن اونم متاهلع

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

قلبم تیکه تیکه شد... هرچقدر گریه کردم بجای سبک شدن، سینم سنگیم تر شد

خدا دوست داره

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

با سلام و احترام

تا زمانی که به زندگی زناشویی، فکر روح و خیال شما آسیبی نزنه نه خیانت محسوب نمیشه.

اما به مرور این افکار و وصل کردن این شخص جدید به گذشته، و اون شخص مرحوم باعث بوجود اومدن رویا پردازی و در نهایت اون چیزی که نباید بشه میشه!

ما از افکار مردم (مخاطب) خبر نداریم ممکنه شما با دیدن اون شخص یادآوری گذشته براتون اتفاق بیوفته اما این شخص (کارورز یا کارآموز) ممکنه بخواد از این موقعیت سواستفاده کنه و بعد ممکنه رسوایی به بار بیاد (منظورم آشنایی باهاش بخاطر یادآوری گذشته و خلاصه چیزهای دیگه)

پ ن:  کلا این جور کارها و رفتارها نباید و نباید در دو تا جا شکل بگیره یکی محل کار (بلاخره همکارا، شریک و.. هستن) و یکی محل زندگی یا محله!

* برای رفع این مشکل هم اگه طرف کارآموز یا کارورز هستش خوب دوره ش تموم میشه میره دیگه، شما هم راحت میشید. اما اگه قرار پای ثابت باشه، شما باید روی خودتون تمرکز کنید و بی خیال بشید (همین نگاه و فکر خیال) یعنی الان، ریش و قیچی دست خودتون هستش! یعنی با اختیار و خواست خودتون می تونید خودتون رو وارد یه دردسر کنید یا اصلا این کار رو نکنید و به زندگی عادی تون ادامه بدید. متوجه منظورم شدید؟ یعنی چون هنوز اتفاقی نیوفتاده، الان شما می تونید تعیین کنید که جلوتر چه اتفاقی بیوفته

* همچنین بیشتر با شوهرتون وقت بگزرونید، حرف زدن، بیرون رفتن و...

در کل ارزش نداره خانم، همین زندگی تون رو ادامه بدید و بی خیال این هیجان زودگذر و لحظه ای که ممکنه تاوان سنگینی داشته باشه، بشید. (سخته گفتنش و عمل کردنش درک می کنم، اما میشه)

موفق باشید

......