2777
2789

با سیس عقاب نشسته بودم پشت فرمون سه تا پسر داشتن رد میشد دنده عقب گرفتم زرت زدم به ماشین 

پسرا پاره شده بودن انقدر ناراحتم😭😂

هدی هدیه ای از طرف هادی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه دوران مدرسس تینر آورده بودم مدرسه که غلط گیر روی مانتوی دوستمو پاک کنم بوی تینر میومد مدیرمون فکر کرد گاز نشتی داره کل مدرسه رو داشتن دنبال نشتی گاز میگشتن 

یبارم رفتم مغازه یادم رفت چی میخواستم😶

زیاد بوده

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

اینا سوتی نیست خدایی

چیهههه پسسس ابرومون رفت

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

منم ی بار تصادف کرده بودم بعد خواستم ماشینو بیارم خونه ولی چون اعصابم خورد بود تمرکز نداشتم چراغ ک سبز شد خواستم حرکت کنم چندین بار خاموش کردم بعد کنارم ی ماشین بود ۴تا پسر توش بودن شیشه هارو کشیده بودن پایین مثل فیلم سینمایی نگاه میکردنو هرهر ب من میخندیدن بعداز هر بار خاموش کردنم میگفتن دوباره دوباره  من بدتر هول میکردم 

کثافتا 😢

منم ی بار تصادف کرده بودم بعد خواستم ماشینو بیارم خونه ولی چون اعصابم خورد بود تمرکز نداشتم چراغ ک س ...

وای شما اونارو یه بار تو عمرت میبینی این سه تا همسایمون🫠😂

هدی هدیه ای از طرف هادی