2777
2789

ازکجا بفهمم که سیم‌کارت به نام چه کسیه ؟ 

تو مای ایرانسل که میزنم اطلاعات درست میاره ولی توسایت پلیس فتا و اینماد میخواستم ثبت شکایت کنم نوشت کدملی و سیم‌کارت باهم مغایرت داره 😐 

چطور ممکنه ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من یه شماره دارم میخام بدونم به اسم کی هست چیکار باید بکنم ؟از کجا بفهمم

اگه ایرانسله تو ایرانسل من بزنی اطلاعاتش بالا میاد اگه همراه اوله تو همراه من 

ولی من الان میخواستم تو سایت پلیس فتا و اینماد ثبت شکایت کنم نمی‌دونم چرا میگفت سیم کارت با کدملی مطابقت نداره درحالیکه تو ایرانسل من با همین مشخصات بالا میاد 

بچه ها من یه شماره دارم میخام بدونم به اسم کی هست چیکار باید بکنم ؟از کجا بفهمم

تو گوگل پلی بنویس این سیم کارت بنام کیه برات میاره نصبش کن

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

۰۹۰۲ ایرانسل هست بعد اینکه طرف نمی‌فهمه؟

موقع ورود به اپلیکیشن وثبت نام کدتایید می‌ره به همون شماره وقتی سیمکارتش دست خودت باشه چه جوری میخواد بفهمه؟ یااگه سیم‌کارت دست خودت نیس چه جوری میخوای ثبت نام کنی اصلا؟

موقع ورود به اپلیکیشن وثبت نام کدتایید می‌ره به همون شماره وقتی سیمکارتش دست خودت باشه چه جوری میخوا ...

خوب مشکل من همینه 

یه شماره بهم زنگ زده میخاستم بدونم این خطه مال کی هست 

اما خوب مال من که نیست 

نمیشه فهمید که 😂پس ولش 

تو گوگل پلی بنویس این سیم کارت بنام کیه برات میاره نصبش کن

خب اپلیکیشنش مطمئنه ؟ یه سایتی هست به اسم رکلا الان توگوگل دیدم نوشته بود می‌تونه بفهمه کدملی و سیم‌کارت باهم مطابقت داره یانه 

به نظرت برم ثبت نام کنم ببینم چه جوریه ؟

خوب مشکل من همینه یه شماره بهم زنگ زده میخاستم بدونم این خطه مال کی هست اما خوب مال من که نیست نمیشه ...

آره دیگه نمیشه 😄من الان می‌خوام بدونم سیم‌کارت خودم با چه مشخصاتی ثبت شده دوساعته دربدر گوگل و اینجا وسایتهام چه برسه بخوای سیم‌کارت یکی دیگه رو بفهمی مال کیه