2777
2789
عنوان

کی از وام سر در میاره⚠️

108 بازدید | 17 پست

بچه ها من اولین باره تو زندگیم میخوام وام بگیرم و هیچ اطلاعی از هیچی ندارم تو این موضوع.

به یه پول فوری احتیاج دارم.

مبلغ زیادیم نیست حول و حوش ۵۰ تومن فقط میخوام اما طلا یا پس انداز ندارم.

آیا میشه برای همچین مبلغی وام گرفت؟ از چه بانک هایی با چه شرایطی آدم میتونه وام بگیره؟

لطفا راهنمایی کنید.

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

برای کی بانک مهر میده از رو گردش حسابت 

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

۵۰هزار تومن یا ۵۰ میلیون

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت چی فکر میکنی ؟

تو این سایت بعید نیست کسی برای ۵۰هزارتومنم تاپیک نزنه

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

برای کی؟ برای خودم دیگه.آ که اینطور

نه چه زمانی 

فقط بانک رمهر احت میده اونم دو مورد داره

یا ۶ ماه پول بخوابونی بعد دوبرابرش وام میدن 

یا از رو گردش حسابت 

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

تو این سایت بعید نیست کسی برای ۵۰هزارتومنم تاپیک نزنه

بنظرم آدم میتونه فکر کنه بعد نظر بده. جالب نبود ادامه ندین

نه چه زمانی فقط بانک رمهر احت میده اونم دو مورد دارهیا ۶ ماه پول بخوابونی بعد دوبرابرش وام میدن یا ا ...

آها

متاسفانه انقدر سریع به پول احتیاج دارم که اینطوریم که چرا زودتر به فکر نیافتاده بودم. 

ممنون از راهنماییتون

آهامتاسفانه انقدر سریع به پول احتیاج دارم که اینطوریم که چرا زودتر به فکر نیافتاده بودم. ممنون از را ...

پس بیخیال وام شید نمیدن 

فقط میشه از الان با کارت بانک مهر کار کنید دفعه دیگه شاید بدن 

پس بیخیال وام شید نمیدن فقط میشه از الان با کارت بانک مهر کار کنید دفعه دیگه شاید بدن

مرسی عزیزم

بیشتر از چه کارت بانکی استفاده کردید؟؟

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

بنظرم آدم میتونه فکر کنه بعد نظر بده. جالب نبود ادامه ندین

خوبی به هر آدمی نمیاد چند تا بانک طرح داشتن می خواستم مطرح کنم .اونایی که گفته بودم پاک کردم.

تجارت

اگ گردش حسابتون بالا بوده وام میده 

ولی در کل سعی کن از کارت بانک مهر و یا مهربانی بانک ملی استفاده کنید چون اینجور مواقع ک احتیاج ب پول دارید میتونید وام فوری بگیرید 

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH