2777
2789

از وقتی پامو گزاشتم بیرون خونه سرفه‌م شروع شد حتی قبل اینکه بیام بیرون شربت سرفه خورده بودم ولی بازم سرفه دارم😒بعد با این همه یکسری میگن هوا چیزیش نیست الکی مدارس رو تعطیل کردن

شهر شما چجوریه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عادت داشتم همیشه پنجره رو باز کنم تا هوای تمیز و تازه بیاد تو.  الان نمی دونم پنجره رو باز کنم هوای کثیف داخل بره بیرون یا هوای دودی بیرون بیاد تو خونه.  اصلا انگار زندگیمون خاکستری شده

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بدون ماسک اصلا نرو بیرون تازه ۲ تا بزن

تو مغازه‌م ماسک بزنم مشتری صدام رو نمیفهمه و از طرفی نمیتونم با ماسک راحت نفس بکشم 

شربتی دارویی برای کمتر شدن سرفه میشماسین؟

مامان من دو روز پیش رفتیم بیرون می‌گفت انگار دارم دود اگزوز نفس می‌کشمبهش گفتم جوگیر🙁یعنی بنده خدا ...

اره واقعا اینجوریه شهر ما که واقعا اینجوریه حین تنفس دود رو حس میکنم کامل

اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است🙂

وضعیت شهر ما شب ها خیلی بدتر میشه 

هفته پیش که تعطیل رسمب بودش،وضعیت اینجور بود که هوا آلوده شهر خلوت و تاریک این وایب رو فقط توی رزیدنت اویل تجربه گرده بودم

وضعیت شهر ما شب ها خیلی بدتر میشه هفته پیش که تعطیل رسمب بودش،وضعیت اینجور بود که هوا آلوده شهر خلوت ...

کجایی

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!