2777
2789
عنوان

چرا دخترای بد اطرافم ازدواج کردن من ک خوبم یک خواستگارندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا ناراحتی مگه شوهر نکردن ناراحتی داره😑🔪🤦

اره برامن ناراحتی داره 

من هم شاغلم هم درس خوندم هم پول دارم همه چی 

انقد نگین درس و ویشرفت 

همه کارکردم هیچییییی جای جنس مخالف نمیگیره 

هرکی ی هدفی داره

خرابا شانس دارن

حرف مفته... والا من چندتا خراب دیدم شانسم نداشتن... یکیشون ی عالمه. دوست پسر داشت ازدواج کرد... شوهر داشت و باز دوست پسر داشت. دوست پسره گفت طلاق بگیر میام میگیرمت اینم زرتی طلاقشو گرفت یارو هم نیومد بگیرش... باز زن ی نفر شد که داغون تر از شوهر قبلیشه... شوهر قبلیش روز به روز پیشرفت کرد  اینم تو بی پولی و سرکوفتای شوهره نشسته زندگی میکنه افسرده شده

حرف مفته... والا من چندتا خراب دیدم شانسم نداشتن... یکیشون ی عالمه. دوست پسر داشت ازدواج کرد... شوهر ...

درست میگی ❤️👌

اکثر کسایی که خیانت میکنن انقدر عقده دارن که حتی اگه بهترین مرد دنیا هم بیاد سمتشون نمیتونن آرامش داشته باشن

بقیه فقط ظاهر زندگیشونو میبینن فکر میکنن خوشبختن

حرف مفته... والا من چندتا خراب دیدم شانسم نداشتن... یکیشون ی عالمه. دوست پسر داشت ازدواج کرد... شوهر ...

اتفاقا این واسه دختر خاله خودمم اتفاق افتاده ها ، اما بازم میگم خرابا شانس دارن قانع میکنم خودمو🤣🤦🏻‍♀️

دختر خاله من شوهر اولش پولدااااار معلم خوشگل و خوش تیپ 

اما میرفت زمان نامزدی و عقد تولد و پارتی با پسرا عکس میگرفت مامانشم تازه همراهیش میکرد 

آخرشم طلاقش دادن رفت با مرد سن بالا با ی بچه ازدواج کرد 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

درست میگی ❤️👌اکثر کسایی که خیانت میکنن انقدر عقده دارن که حتی اگه بهترین مرد دنیا هم بیاد سمتشون نم ...

دقیقا... الان همین رو اگه از دور نگاش کنی میگی واو طلاق گرفت باز ازدواج کرد اونم با پسری که سابقه ازدواج نداشته و مجرد بوده عجب شانسی فلان... ولی من که بهش نزدیکم میبینم چه زندگی نکبتی داره خودش شده سراسر عقده و حسادت... پیشرفت شوهر قبلیشم میبینه داغون شده... الان هی میگه اون شوهر ول کردم که بشم زن این ادم دوهزاری 

دقیقا... الان همین رو اگه از دور نگاش کنی میگی واو طلاق گرفت باز ازدواج کرد اونم با پسری که سابقه از ...

چی بگم...

واقعا گاهی حتی پول و قیافه هم نمیتونه جای یه مرد متعهد رو بگیره

خیلی از خانما و آقایون سر پول و ظاهر خیانت میکنن و توجه نمیکنن اگه طرف مقابل تعهد بلد بود وارد زندگی یه آدم متاهل نمیشد🥲

اتفاقا این واسه دختر خاله خودمم اتفاق افتاده ها ، اما بازم میگم خرابا شانس دارن قانع میکنم خودمو🤣🤦 ...

ی جریان دیگه از خرابا برات بگم... ی نفر بود خیلی ادعا زیبایی میکرد. میره با شوهرخالش دوس میشه و گند میزنه تو زندگی خالش... کل فامیل جریان اینو فهمیدن آبروش رفت بماند... بعد چن سال ازدواج کرد با ی ادم معتاد بی پول که دختره تو حسرت ی لباسه... صرفا برای اینکه ازدواج کنه چون دیگخ با این گه کاریاش کیس خفن نمیومد براش

ی جریان دیگه از خرابا برات بگم... ی نفر بود خیلی ادعا زیبایی میکرد. میره با شوهرخالش دوس میشه و گند ...

آرررره آفرین راست میگی

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥