2777
2789
عنوان

سه تا خواهردارم ولی انگارندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 34 پست
خب دیگه مشغله های بعد از ازدواج دورتر میکنه

اصلا حسودن کلا حتی ب بچه هم حسودی میکنن بچه روبغل نمبکنه میگه میخای بگید من حسودم شمامثلا دوتا دارید من یکی دارم حسودم 

بعد میگی خواهر برادر به درد نمیخوره مدافعان فرزند آوری تیکه تیکه ات میکنن و میگن خیلی خوبه ۵ ۶ تا بی ...

فرزند مهمه ولی تربیت و نوع پرورش از اون مهم تره ‌ . تربیت نه سبک زندگی لاکچری. خواهر برادر های خوب هم کم نیستند بی انصاف نباشیمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخداهرکی میگه خواهرندارم خوشبحالش

من.کیف می کنم که شوهرمم باجناق نداره

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

خب شماهم فکر کنیو تک فرزند بودید از اول😅

نمیشه ک عزیزم از بچگی اونقدر ر مخم رفتن و اذیت کردن

واقعا رو روان ادم تاثیر میزاره

هنوزم بدن رابطه ای نداریم ولی مثلا میره ب دختر عمم بد منو میگه

انقد سر خودتو با چیزای خوب گرم کن که یادشون نیفتی ...منم همینم نه از خواهر شانس دارم نه برادر

برادرک اصلا بدترعزیزم .یعنی بقران اصلا هفتا خواهربرادریم ولی انگارغریبه 

باورت میشه من مدتیه دارم دیوونه میشم ك بچه دوم بیارم ك بچم تنها نباشه در آینده بعداین چیزارو میبینم ...

ماروببین .اون بچه بزرگ میشه خودش رفیق پیدا میکنه .خواهربرادرهمه خوب نیستن .خواهرای من کم سن هم نیستن بکم بچه ان عقل ندارن .

من سه تا خواهر دارم ماااااه

تعریف نمی‌کنم چون الان درست نیس 

ولی اگر هرکدومشون یبار رفتار زننده ای کردن تذکر میدم 

اگر بازم تکرار شد کات میکنم 

هرکس میخواد باشه 

احترام میذارم باید احترام ببینم 

من شوهرمو دارم کس دیگه رو نمیخوام 

الانم ماشالا بچه داری خدا نگهشون داره

مثل خاله های منن 

مامانم همش باید می‌چسبید بهشون 

گفتم مامان تو شوهر داری چند تا بچه داری نوه داره داماد داری چرا درگیر خواهراتی محل نذار 

یه مدت ن زنگ زد ن محل گذاشت اونا اومدن سمتش 

الانم بچسب به بچه هات و زندگیت دیگه ام زنگ نزن 

من همچین خاهرایی داشتم شماره هاشونو پاک میکردم از گوشیم

باورت میشه من مدتیه دارم دیوونه میشم ك بچه دوم بیارم ك بچم تنها نباشه در آینده بعداین چیزارو میبینم ...

نه عزیزم همه اینطور نیستم منم ۳ تا آخر دارم ۲ توشون خوبن و در حد توان کمک هستن و یکیشون که از همه بزرگتر مثل مادر میمونه برام

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤