2777
2789
عنوان

فروختن حلقه ست نامزدی برای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 40 پست
وااامیگه هیچ کسی هم حلقه ازدواجش رو میفروشه؟اگر بی پول بودی اره حالا بفروشی بدی ی چیز دیگه ؟چ کار اح ...

اخه میگم با یه طلای شکسته و آبشده چه فرقی داره وقتی استفاده نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من به خوش یمن و بد یمن بودنش اعتقاد ندارم اما من اگه بودم نمیفروختم نگه میداشتم 

کلا به نظرم طلا نباید تعویض یا فروخته بشه برا موارد این چنینی خصوصا که میگید حلقه ازدواج همسرتون هست حالا درسته دستش نمیکنه اما به نظرم از لحاظ اخلاقی فروختنش اشتباهه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
حالا من به خوش یمن و بد یمن بودنش اعتقاد ندارم اما من اگه بودم نمیفروختم نگه میداشتم کلا به نظرم طلا ...

حالا جدای اون دوتا النگو نازک دارم میخوام اونم یکی کنم 

یعنی دوتا بدم یدونه بگیرم بنظرت اشتباهه؟

مرسینگهش دار.حتما که نباید استفاده اش کنی.بذار بمونه مراسما همسرت استفاده کنه

چشم 

به پیشنهاد یکی شاید ببرم تنگ کنم خودم استقاده کنم 

خلاصه ک مشتری اول و آخر اون حلقه خودمم 

یا نهایت با یه زنجیر میندازمش گردنم😃😂

حالا جدای اون دوتا النگو نازک دارم میخوام اونم یکی کنم یعنی دوتا بدم یدونه بگیرم بنظرت اشتباهه؟

من کلا سر در نمیارم 

اما به نظرم تعویض طلا یعنی ضرر مالی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ببرم تنگش کنم از وزنش کم میشه؟؟

یا برش میزنن اضافش میدن بهت یا طلا اضافه بهش جوش میدن باقی پول ازتون میگیرن بستگی داره باید بپرسی من مثال اضافش کند داد بستگی نوع حلقه داره

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀