2777
2789
عنوان

با بچه لجوج و بد اخلاق چ کار کنم

119 بازدید | 22 پست

خانما یه دختر سه ساله و نیمه دارم خدا می‌دونه چی هست کبابم کرده همه ازش فراری هستن خدا شاهده هر کس یه دقیقه میبینتش میگه خدا بهت صبر بده همیشه داره گریه می‌کنه وسایل پرت می‌کنه کلی وسیله شکسته همه را میزنه خود من تمام صورتم زخمه بس ک چنگ زده خودشو میزنه سرشو محکم میزنه تو دیوار بیرون میریم کفشش را در میاره می‌ره تو جوب فاضلابها همش جیغ می زنه کسی بیاد خونمون هیچی نباید بخوره وگرنه آنقدر جیغ میزنه ک باباش ازش فراریه من ب خدا رفتم دکتر روزی ۵تا قرص اعصاب میخورم خود بچه را بردیم دکتر گفتن باید دارو بخوره ولی دلم نمیاد هم اینکه خودشم نمیخوره به شدت بد غذا هست.هر روز از دستش گریه میکنم دعا کنید من بمیرم خسته شدم ب خدا امروز آنقدر اذیت کرد دو تا زدم تو کمرش الان خیلی عذاب وجدان دارم ولی خب چاره نداشتم داشت منو میکشت

اسی تاپیک آخرمو گزارش میزنی

اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کانال ابر کودک من قبلا هم چند بار اینجا معرفی کردم

الان داره دوره درباره کودک لجباز می ذاره

برو کانالش و گوش بده 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

دیگه نزنش اصلا!ولی باید سه تاتون(خودت پدرش و بچه) برین مشاور خیلی سخته تنها حل کنی این مشکل رو

من هیچ امیدی ندارم خواهر فقط مرگ چاره کاره چند بار مشاوره رفتیم

به نظرم یکبار خیلی منطقی و مهربونم باهاش صحبت کن بگو عزیزم از چی ناراحتی؟

اگه درست جواب نداد بهش بگو من تصمیم گرفتم از این به بعد اگه گریه یا بداخلاقی کنی نه جوابتو بدم نه باهات صحبت کنم واقعا هم بی محلی کن موقع بداخلاقیش

اشتباه از شما است به نظرم قاطع عمل کنید اما نه با خشونت کمی گریه ها و جیغ زدن هاش را نادیده بگیرید.

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
این بدبختی هارو طی کردم الانم هست کلاس اوله

ای بابا خدا بهت توان بده منم یه کلاس اولی هم دارم اونم مشکلات خاص خودشو داره 

این شده ک هر روز مشت مشت قرص اعصاب میخورم