خانما یه دختر سه ساله و نیمه دارم خدا میدونه چی هست کبابم کرده همه ازش فراری هستن خدا شاهده هر کس یه دقیقه میبینتش میگه خدا بهت صبر بده همیشه داره گریه میکنه وسایل پرت میکنه کلی وسیله شکسته همه را میزنه خود من تمام صورتم زخمه بس ک چنگ زده خودشو میزنه سرشو محکم میزنه تو دیوار بیرون میریم کفشش را در میاره میره تو جوب فاضلابها همش جیغ می زنه کسی بیاد خونمون هیچی نباید بخوره وگرنه آنقدر جیغ میزنه ک باباش ازش فراریه من ب خدا رفتم دکتر روزی ۵تا قرص اعصاب میخورم خود بچه را بردیم دکتر گفتن باید دارو بخوره ولی دلم نمیاد هم اینکه خودشم نمیخوره به شدت بد غذا هست.هر روز از دستش گریه میکنم دعا کنید من بمیرم خسته شدم ب خدا امروز آنقدر اذیت کرد دو تا زدم تو کمرش الان خیلی عذاب وجدان دارم ولی خب چاره نداشتم داشت منو میکشت
اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین