2777
2789

دوستان چند ساله ازدواج کردم ازدواج اولم بودن به صورت سنتی 

شوهرم یه ازدواج ناموفق داشته چند ساله نتونستم اصلا عکسشو ببینم ، بهم برمیخورد از کسی بخوام عکسشو بهم بده کلا از اینکه بگم با مرد مطلقه ازدواج کردم یا در مورد ازدواج قبلی حرف بزنم متنفرم خجالت میکشم از همه پنهنون میکنم این قضیه رو 

الان مدتی بود فهمیده بودم همسر سابقش امده محله ما  خونه گرفتن 

محله نه زیاد بزرگه نه کوچیک ، این ترس اومد تو وجودم نکنه باهاش برخورد کنم مثل خر نشناسمش باهاش بشینم صحبت کردن نکنه همسایه شده باشه اینا 

پا رو دلم گذاشتم از دختر عمومی شوهرم هم سن خودمه خواهش کردم عکسشو برام پیدا کنه به کسی چیزی نگخ 

اونم خانمی کرد در حقم انجام داد 

الان از وقتی عکس دیدم حالم خیلی بده 

مدام عکسه میاد جلو چشمم تو لباس عروس 

نمیدونم چکار کنم بخدا حای از فرار از این قضیه میرم بخوابم چه تو خوابم خواب او عکس مبینم 

وقت مشاره گرفتم گفته چند روز دیگه 

الان نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم از بس حالم بده

مقصر خودتی قضیه ازدواج سابق شوهرت تموم شد رفت داستانش به ته رسید الان تو همسرشی اون خانم رو هم دیدی عکسش رو اگر ببینیش میدونی باید چه رفتار عکس العملی از خودت نشون بدی

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما اینقدر حساسی چرا با مطلقه ازدواج کردی

اشتباه کردم بچگی کردم  نبودن خانواده خب 

بی ارزش شمردن خودم از بس بهم گفتن موندی شوهر نمیکنی اونم تو سن ۲۲سالگی

چرا وقتی انقدر روحیت حساسه با مردی ازدواج کردی که یه بار ازدواج ناموفق داشته حتی اگه ازدواج نمیکرد بازم ممکن بود با خانمی تو گذشته ش در ارتباط باشه گذشته رو جا بزار بمونه تو گذشته و آینده ت رو خراب نکن

اشتباه کردم بچگی کردم نبودن خانواده خب بی ارزش شمردن خودم از بس بهم گفتن موندی شوهر نمیکنی اونم تو ...

الان که در این شرایط هستی. بنظرم اصلا بهش فکر نکن. زیر و رو کردن گذشته قطعا حالت رو خوب نمیکنه. 

الان که در این شرایط هستی. بنظرم اصلا بهش فکر نکن. زیر و رو کردن گذشته قطعا حالت رو خوب نمیکنه.

فکر ادم دست خودش نیست 

فکر میکنی دوست دارم تو این حالت روانی باشم