zsmylove مدیر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 2798 عنوان من همونی هستم گفتم بادام زمینی گیر کرده تو گلوم 😢 | مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 71 پست دارم خفه میشم دیگه 😭😢 به پیشنهاد یکی از بچه ها دیشب خرما خوردم تا اگه تو گلومه همراه خرما بره پایین فقط قورت میدادم بدتر شد از دیشب حس خفگی میکنم انگار یکی داره گلومو فشار میده تا صبح خواب نرفتم بخاطرش تنگی نفس دارم 🥹😭 لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 1404/09/08 | 11:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میهنا_ عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1165 میاد قشنگ فوشاشو میزنه آخر دفعه میگه تو ارزش حرف زدن نداری بابا اینا دیگه کین به جای دل داری دادن به ... آره جالبه اومده توهین کرده میگه ارزش حرف زدن نداریاصلا مگه حرف زدی😐😂
zsmylove مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 2798 آره جالبه اومده توهین کرده میگه ارزش حرف زدن نداریاصلا مگه حرف زدی😐😂 همون 😂ولش احتمالا پریود شده اعصاب نداره لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن
میهنا_ عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1165 واقعا یعنی عین من شدین من الان حس خفگی میکنم تنگی نفس دارم شما هم اینجوری شدین بخاطر حساسیت بوده؟ من حس میکردم یه چیزی تو گلومه که هر چی میخوام قورتش بدم پایین نمیره، حالت تهوع هم داشتم
zsmylove مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 2798 من حس میکردم یه چیزی تو گلومه که هر چی میخوام قورتش بدم پایین نمیره، حالت تهوع هم داشتم بعد از بادام زمینی که خوردی این حس داشتی؟ لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن
zsmylove مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 2798 من حس میکردم یه چیزی تو گلومه که هر چی میخوام قورتش بدم پایین نمیره، حالت تهوع هم داشتم اره منم حالت تهوع داشتم لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن
میهنا_ عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1165 به نظرم بازم به دکتر مراجعه کنید و بگید که ممکنه از حساسیت باشه یا نهکارایی که تو پستای قبل نوشتم رو هم انجام بدید
میهنا_ عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1165 یه تماس هم با اورژانس بگیرید و بهشون توضیح بدیداگه راهکاری باشه تلفنی بهتون میگن ( چون معمولا تجربشون زیاده )
دخترنارگیلی عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 9393 من کلا از آدم لوس و اینکه یه چیزیو بزرگ کنن و وسواس گونه خوشم نمیاد و نگفتی رفتی دکتر ببخشی اگه زود قضاوت کردم
zsmylove مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 2798 من کلا از آدم لوس و اینکه یه چیزیو بزرگ کنن و وسواس گونه خوشم نمیاد و نگفتی رفتی دکتر ببخشی اگه زود ... من خودمم بدم میاد بخدا آدم لوس نیستم هیز دردم نیستم ولی نمیدونم چرا کسی درکم نمیکنه باورم نمیکنه لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن
zsmylove مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 2798 بله همون موقع که خوردم احساس کردم گیر کرد خودمم احساس میکنم گیره نمیدونم استخوان گلوم درد میکنه انگاری اونجا گیره حس خفگی میکنم لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن
zsmylove مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 2798 بله حالا برای فردا میرم پیش دکتر گوش حلق بینی امیدوارم خوب شم یعنی اگه آدم بمیره بهتر از اینجور دردایی هست الان انگار یکی داره بزور خفم میکنه 😢 لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن
میهنا_ عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 1165 حالا برای فردا میرم پیش دکتر گوش حلق بینی امیدوارم خوب شم یعنی اگه آدم بمیره بهتر از اینجور دردایی ه ... دور از جونت عزیزم، خدا نکنه❤ان شاءالله هر چه زودتر خوب میشی
mahtik عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 4624 پردنیزولون بخور یا کتوتیفن بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری.. لطفاً درخواست دوستی ندین .