دارم خفه میشم دیگه 😭😢 به پیشنهاد یکی از بچه ها دیشب خرما خوردم تا اگه تو گلومه همراه خرما بره پایین فقط قورت میدادم بدتر شد از دیشب حس خفگی میکنم انگار یکی داره گلومو فشار میده تا صبح خواب نرفتم بخاطرش تنگی نفس دارم 🥹😭
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نمیخوام بترسونم ولی یه دکتره از بیماراش تعریف میکرد میگفت طرف تیغ ماهی تو گلوش بوده گفته طوری نیست میره پایین این نمیره و عفونت میکنه طرف دور از جون از دنیا میره
به نظرم برو دکتر
کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲
میتونید چوب زنجبیل رو دم کنید، اگه چوبش رو ندارید میتونید پودرش رو تو استکان آب جوش بریزید و درش رو بذارید وقتی یکم از داغی افتاد بخورید ( سرد نشه، دمنوش رو گرم بخورید )
نمیدونم خیلی میخوردم تاحالا ولی ایندفعه اینجوری شد همون موقع که خوردم احساس کردم یذرش گیر کرده خیلی آب خوردم نرفت گفتم فرداش خودش میره ولی باز بعد از یکهفته احساسش میکنم تو گلومه😢
نمیدونم دوتا دکتر نشونش دادم هر دو گفتن تو عکس چیزی نشون نمیده دکتر گوش حلق بینی برای فردا نوبت میگیرم گفتن شاید اونا با دستگاهشون ببینن گلوتو چیزی باشه میبینن