2777
2789
عنوان

من همونی هستم گفتم بادام زمینی گیر کرده تو گلوم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 71 پست
میاد قشنگ فوشاشو میزنه آخر دفعه میگه تو ارزش حرف زدن نداری بابا اینا دیگه کین به جای دل داری دادن به ...

آره جالبه اومده توهین کرده میگه ارزش حرف زدن نداری

اصلا مگه حرف زدی😐😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا یعنی عین من شدین من الان حس خفگی میکنم تنگی نفس دارم شما هم اینجوری شدین بخاطر حساسیت بوده؟

من حس میکردم یه چیزی تو گلومه که هر چی میخوام قورتش بدم پایین نمیره، حالت تهوع هم داشتم 

من حس میکردم یه چیزی تو گلومه که هر چی میخوام قورتش بدم پایین نمیره، حالت تهوع هم داشتم

بعد از بادام زمینی که خوردی این حس داشتی؟

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

من کلا از آدم لوس و اینکه یه چیزیو بزرگ کنن و وسواس گونه خوشم نمیاد و نگفتی رفتی دکتر ببخشی اگه زود ...

من خودمم بدم میاد بخدا آدم لوس نیستم هیز دردم نیستم ولی نمیدونم چرا کسی درکم نمیکنه باورم نمیکنه

بله

همون موقع که خوردم احساس کردم گیر کرد خودمم احساس میکنم گیره نمیدونم استخوان گلوم درد میکنه انگاری اونجا گیره حس خفگی میکنم 

بله

حالا برای فردا میرم پیش دکتر گوش حلق بینی امیدوارم خوب شم یعنی اگه آدم بمیره بهتر از اینجور دردایی هست الان انگار یکی داره بزور خفم میکنه 😢

پردنیزولون بخور 

یا کتوتیفن 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .