2777
2789
عنوان

من همونی هستم گفتم بادام زمینی گیر کرده تو گلوم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 71 پست
تو چی میگی این وسط خیلی فضولی بده؟ من گفتم مشکل به این مهمیو چرا راحت ازش میگذره

خب چرا از اول اینو نگفتی؟ بعد هم راحت ازش نگذشته مراجعه کرده ولی جواب نگرفته

سطح ادبتون اجازه نمیده آدم ساکت باشه، جای عمومی باید مواظب حرف زدنتون باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلند شو برو بیمارستان 

نمیخوام بترسونم ولی یه دکتره از بیماراش تعریف میکرد میگفت  طرف تیغ ماهی تو گلوش بوده گفته طوری نیست میره پایین این نمیره و عفونت میکنه طرف دور از جون  از دنیا میره 

به نظرم برو دکتر 

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

خب چرا از اول اینو نگفتی؟ بعد هم راحت ازش نگذشته مراجعه کرده ولی جواب نگرفتهسطح ادبتون اجازه نمیده آ ...

میاد قشنگ فوشاشو میزنه آخر دفعه میگه تو ارزش حرف زدن نداری بابا اینا دیگه کین به جای دل داری دادن به یه مریض چه حرفایی میزنن خدایی 

لعنت به نرهای هولی که درخواست میدن 

بلند شو برو بیمارستان نمیخوام بترسونم ولی یه دکتره از بیماراش تعریف میکرد میگفت طرف تیغ ماهی تو گلو ...

خیلی رفتم دکتر اخه همه میگن چیزی نیس مال حساسیته عکس گرفتن چیزی معلوم نبود آمپول دگزا زدم فرقی نمیکنه انگاری تو گوشه گلومه 

یه دمنوش زنجبیل، یعنی  آب جوش+ زنجبیل بخورید

میتونید چوب زنجبیل رو دم کنید، اگه چوبش رو ندارید میتونید پودرش رو تو استکان آب جوش بریزید و درش رو بذارید وقتی یکم از داغی افتاد بخورید ( سرد نشه، دمنوش رو گرم بخورید )

دمنوش رو هم  بدون  قند و شکر بخورید

خیلی رفتم دکتر اخه همه میگن چیزی نیس مال حساسیته عکس گرفتن چیزی معلوم نبود آمپول دگزا زدم فرقی نمیکن ...

آها خوب کاری کردی خیالت راحت تره باز 

شاید حرص میخوری 

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

بادوم زمینی شدیداً آلرژی زاست شاید حساسیت داشتی،

نمیدونم خیلی میخوردم تاحالا ولی ایندفعه اینجوری شد همون موقع که خوردم احساس کردم یذرش گیر کرده خیلی آب خوردم نرفت گفتم فرداش خودش میره ولی باز بعد از یکهفته احساسش میکنم تو گلومه😢

آها خوب کاری کردی خیالت راحت تره باز شاید حرص میخوری

نمیدونم دوتا دکتر نشونش دادم هر دو گفتن تو عکس چیزی نشون نمیده دکتر گوش حلق بینی برای فردا نوبت میگیرم گفتن شاید اونا با دستگاهشون ببینن گلوتو چیزی باشه میبینن

نمیدونم خیلی میخوردم تاحالا ولی ایندفعه اینجوری شد همون موقع که خوردم احساس کردم یذرش گیر کرده خیلی ...

عزیزم من هم دچار این مشکل شده بودم، اگه خواستید این کارایی که گفتم رو انجام بدید

نمیدونم خیلی میخوردم تاحالا ولی ایندفعه اینجوری شد همون موقع که خوردم احساس کردم یذرش گیر کرده خیلی ...

شاید رفته تو حفره ی لوزت با دست گلوتو آروم آروم ماساژ بده

بعضی آم میرن پیشه تول گیر،اگه عقیده داری میخوای امتحانش کن

عزیزم من هم دچار این مشکل شده بودم، اگه خواستید این کارایی که گفتم رو انجام بدید

واقعا یعنی عین من شدین من الان حس خفگی میکنم تنگی نفس دارم شما هم اینجوری شدین بخاطر حساسیت بوده؟