2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گفت پسرتو میارم برای خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 25 پست
عیب نداره حالا مثلا میخواد رو خوبی بگه،،،یعنی مثلا من گفتم بیاری شما وقتی خودت اینقد عاقل و بالغی نی ...

از وقتی پسرم یک سالش شده و بیشتر متوجه روحیات من میشه و میبینم که چقد روش تاثیر داره تا حد امکان محل نمیدم مخمم نمیکشه باهاش بحث کنم. 

اما نمیتونم حرفایی که بدون دلیل بهم زدو فراموش کنم همیشه میگم ته دلم جوریه که حلالش نمیکنم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترشی لبنیات رب؟؟؟دیوونه ای دختر؟همه چیزایی که روش دعا میگیرن میخره براتحواست جمع کن

دعای چی!!این حرفا چیه بی خیال 

مگه پسرش ازش نمیخوره؟؟؟ 

مادرشوهره بنده خدا فقط دردش نوه بوده که به آرزوش رسیده دیگه 

الان دقبقا باید برای چی دعا بگیره

براش درست میکنه نه اینکه میخره شما دیگه چقدر بدبینین‌

نزدیکترین اعضای خانوادم برام دعا گرفته بودن حق بده بدبین باشم

از دست بقیه یه هله پوک هم نمیگیرم خودم میخرم اکثرا ولی خب استثنا هم قائلم

از وقتی پسرم یک سالش شده و بیشتر متوجه روحیات من میشه و میبینم که چقد روش تاثیر داره تا حد امکان محل ...

بخشش نه لخاطر اون،،، 

بخاطر آرامش خودت،،، بخاطر اعصابت که هردفعه یادت نیفته،،، 

اگه قرار باشه سر یه چیز تا دوسال اذیت شی دیگه جیزی ازت نمیمونه،،، 

اونم حالا دلش نوه خواسته یه چیزی گفته دیگه 

دعای چی!!این حرفا چیه بی خیال مگه پسرش ازش نمیخوره؟؟؟ مادرشوهره بنده خدا فقط دردش نوه بوده که به آرز ...

بعضی دعاها جدایی دارن که پسرم اتفاقا باید بخوره ازش وگرنه کار نمیکنه

مورد بعدی تو یه پست گفتم نزدیکترین اعضای خانوادم برام دعا گرفتن هرکی قلبش سیاه باشه بخواد بگیره میگیره

اون سرویس بهداشتی بود دخالت نمیدم شوهرمو

اشتباه میکنی

یه سری چیزا رو باید شوهرت مدیریت کنه 

دخالتش ندادی که مادرش اجازه میده هر چیزی بگه

نه اینکه بری بهش بگی و اونم بره دعوا کنه ها 

همه چیزو به خوبی باید پیش ببرید

شوهرت نباید اجازه دخالت بده

عزیزم خداتا شکر کن پدر و مادرشوهرم دقیقا مثل مادرشوهر تواند با این تفاوت هیچی بهمون نمیدن شوهرمم ببینند کلی ازش پول میگیرن با اینکه خونه و ویلا شمال و حقوق بازنشستگی دارن پس تو شش هیچ از من جلوتری 

عیب نداره حالا مثلا میخواد رو خوبی بگه،،،یعنی مثلا من گفتم بیاری شما وقتی خودت اینقد عاقل و بالغی نی ...

دقیقا عزیزم آ،رین بهتون که منطقی جواب دادید

اسی جان منم مامانم گاهی یه حرفی از دلسوزی میزنه ناراحت میشم اما پس حرفش دلسوزی برای خودم اما شاید بلد نیست چجوری بیانش کنه بهرحال سنی ازشون گذشته ازاین حرفااا

شما به خوبی هاش فکرکن..شاید خواسته تحریکت کنه بچه بیاری خخخخ

وقتی خوبه اون حرف رو فراموش کن حالا که شما نازا نبودی وبچه اوردی.برفرضم بودی از پرورشگاه میاوردی چیز خاصی نیست

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم