2777
2789

سر مسائلی که توگذشته با مادر شوهرم داشتم جز مناسبت ها بهش زنگ نمیرنم حدود یکی دوساله. 

قبلا که تازه ازدواج کرده بودم خیلی میگفت بچه بیارید. 

هفت ماه از عروسیمون گذشته بود که یه روز زنگ زد مادرم باهم بحثشون شده بود وگفتته بود من نازا هستم. 

مشکل دارم. 

همزمان با تماس اون منو همسرمم اقدام داشتیم برای بارداری دو هفته بعد از اون اشوبی که مادر شوهرم درست کرده بود من متوجه شدم باردارم. و بماند چقد اشک ریختم دلم شکست بابت حرفش

و رو سیاه موند. 

دو ساله از اون جریان گذشته یه روز مادر شوهرم زنگ زد به همسرم من جواب تلفن دادم. گلایه کرد که چرا زنگ نمیزنی گفتم وقت نمیکنم و گفت میام پسرتو میگیرم ازت میارم برای خودم تو اون و از من داری اگه من اون خرفو نمیزدم بچه نمیووردی. همون لحظه که مادرشوهرم این حرفو زد من بغض کردم و دوباره یاد اون سال افتادم که دلمو شکست اما ترجیح دادم 

جوابشو ندم و با خنده بهش گفتم  ماله خودتون حق با شماست کوتاهی کردم. 

این حرفا به کنار من از مادر شوه م بشدت دلگیرم نمیتونم فراموش کنم ک بی دلیل چطور انگ نازایی بهم زد دلمو شکست از وقتی پسرم بدنیا اومده دیگه توهین نمیکنه یه حرفایی میرنه ناراحتم میکنه یه کارایی میکنه منم بی جواب نمیذارم. خوبی هاشم زیاده خیلی برامون ترشی و لبنیات رب درست میکنه میفرسته برام بعضی وقتا وسیله میخره میفرسته همه این خوبی هارو من میبینم و حبران میکنم تا حد امکان سعی میکنم باهاش بحث نکنم  ولی اصلااا نمیتونم فراموش کنم هروقت میگه پسرتو از من داری انگار یه اب داغ میریرن تو قلبم و بغض میکنم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترشی لبنیات رب؟؟؟دیوونه ای دختر؟همه چیزایی که روش دعا میگیرن میخره براتحواست جمع کن

اهل جادو جنبل نیست میشناسمش

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

عیب نداره 

حالا مثلا میخواد رو خوبی بگه،،،

یعنی مثلا من گفتم بیاری 

شما وقتی خودت اینقد عاقل و بالغی نیا اینجا چیزی بگو،، بدتر کینه ایت میکنن

دوسال گذشته دیگه بی خیال 

به قول خودت به خوبی هاش بیشتر توجه کن،،،!! 

رابطه ات رو خراب نکن،، دودش تو چشم خودت میره