جوجهکوشولو مدیر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 22041 عنوان زن همسایه دیشب گوشت گوسفند آورده بوی خیلیییی گندی میده خیلی خیلی گند | مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 43 پست من براش میوه باغ پدر شوهرم و خرما بهش داده بودم توظرفش گوشت خام گذاشته بود گفت نذریه خیلییییی بوی گندددددد میده یعنی وحشتناک جوری که پختم خونه بو گرفته نمیدونم چیزی که خرابه چرا میدین نذری مگه مردم ندید بدیده گوشت شمان 💚🌱 1404/09/08 | 11:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sofia_amor عضویت: 1404/07/09 تعداد پست: 749 عزیزم به حیوون ها هم نده گناه دارن شاید فاسد باشه همون بریز دور افسرده از این عشق رسوا میروم 🥀
جوجهکوشولو مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 22041 خیلیا اینجوری هستن متأسفانه و تا مثل خودشون رفتار. نکنیدرست نمیشن بله دقیقا چیزی که آدم خودش ننوشته بخوره به کسی نمیده من حتی دلم نیومد به سگ و گربه ولگرد بدم گفتم مریض میشن 💚🌱
جوجهکوشولو مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 22041 درکت میکنم بدترین چیز اینه آدم جواب خوبی رو با بدی ببینه یکی از اقوام من با این که شوهرش حقوق بگیر ب ... بعضی ها همینن بخدا من حالا انتظار جبران نداشتما حتی یک درصد اما میگم چجوری روش شده 💚🌱
جوجهکوشولو مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 22041 عزیزم به حیوون ها هم نده گناه دارن شاید فاسد باشه همون بریز دور ن گلم ندادم گناه دارن 💚🌱
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 16772 نخوردم گلم ریختم تو سطل راستش چون حیاطمون گربه نداره خداروشکر.راستش ما هم یبار پدرشوهرم گوسفند کامل خرید بین پسراش تقسیم کرد. دیدیم گوشتش بو میده بهش گفتیم. به فروشنده زنگ زد و گوشت رو پس گرفت طرف.بعضیا بو میدن علتشو نمیدونم راستش یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
جوجهکوشولو مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 22041 خداروشکر.راستش ما هم یبار پدرشوهرم گوسفند کامل خرید بین پسراش تقسیم کرد. دیدیم گوشتش بو میده بهش گفت ... اره گلم اینم بوی گوشت بود اما وحشتناک ها 💚🌱
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 16772 اره گلم اینم بوی گوشت بود اما وحشتناک ها ولش ما که نخوردیم. یه وعده پختم ولی نشد بخوریم ریختم دور.اصن نمیشه خورد.سه بار با پیاز جوشوندم و آبش رو ریختم دور بازم بود بدش نرفته بود یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
جوجهکوشولو مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 22041 ولش ما که نخوردیم. یه وعده پختم ولی نشد بخوریم ریختم دور.اصن نمیشه خورد.سه بار با پیاز جوشوندم و آبش ... من تا انداختم تفتش دادم بوش بلند شد ریختم دور 💚🌱
مامان_حسین_و_علی عضویت: 1402/07/07 تعداد پست: 16772 من تا انداختم تفتش دادم بوش بلند شد ریختم دور کار خوبی کردی.گوشت گوسفند از همون اول باید بو گل بده. بوی خوشمزگی😁الهی همیشه بدی ازت دور باشه آجی یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم
جوجهکوشولو مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 22041 کار خوبی کردی.گوشت گوسفند از همون اول باید بو گل بده. بوی خوشمزگی😁الهی همیشه بدی ازت دور باشه آجی دقیقا موافقم 😂😂مرسی مهربونم همچنین گلی 🎀 🍓 ♥️ 💚🌱
tamana8864 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 11878 بعضی ها همینن بخدا من حالا انتظار جبران نداشتما حتی یک درصد اما میگم چجوری روش شده دقیقا . آدم انتظار جبران نداره. لااقل خوبی رو با بدی جواب ندن روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلمهایی که به من شد😭😭😭
جوجهکوشولو مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 22041 دقیقا . آدم انتظار جبران نداره. لااقل خوبی رو با بدی جواب ندن والا بخدا 😂 💚🌱
tamana8864 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 11878 والا بخدا 😂 دقیقا روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلمهایی که به من شد😭😭😭