2777
2789
عنوان

بچه سومم رو باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 95 پست
درسته خود منم دیسک کمر دارم مثانه هم پایینه بی حال و کم انرژی هم هستم خدا کمکمون کنه

من که دیگه آخراشم. ان شاالله به سلامتی زایمان کنم این دفعه دیگه تنبلی تخمدان رو نادیده نمیگیرم حتما ی پیشگیری سفت و سخت انجام میدم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هدیه ی خدا رو نمیتونم پس بفرستم من بچه نخواستم خودش داد بعد از اینم عمل میکنم که دیگه بچه دار نشم

شما عمل نکن بزار شوهرت عمل کنه

همیشه چرا زن؟ 

نمیدونم ولی وقتی زن و شوهر جلوگیری کنن چطوری بچه دار شدن امکان داره؟ 

منم 15ساله ازدواج کردم ولی بچه نمیخوام یکی دارم

خداروشکر مشکل مالی ندارید کسی میتونه بیاد خونه رو تمیز کنه یا از رستوران بگیریدولی خیلیا شرایط مالی ...

آره خدا رو شکر. ان شاالله خدا به همه بده. من واقعا اگر وضعیت مالیم خوب نبود به هیچ عنوان حتی به بچه اول هم فکر نمیکردم. الانم خواست خدا بوده به منی که حتی بدون دارو پریود نمیشدم ۳ تا بچه داده. خدا بخواد برناممون برای آیندشون یا مهاجرته یا اگرم نرفتن همینجا بتونن زندگی راحتی داشته باشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو همین حالمطول سرویکسم کمه چون نمیتونم خیلی استراحت کنم با اینکه کار خونه هم به اون صورت انجام نمید ...

اگه طول سرویکس کمه حتما بیشتر مراقب باش

یکی بیار ده روز یه بار یه دستی به خونه بکشه

توکل بر خدا کن کمکت میکنه

اگه طول سرویکس کمه حتما بیشتر مراقب باشیکی بیار ده روز یه بار یه دستی به خونه بکشهتوکل بر خدا کن کمک ...

ممنون عزیزم کمکی دارم هفته ای ی بار میاد خونه رو تمیز میکنه

طول سرویکسم ۳۰ بود که نسبت به بارداری های قبلیم کمه ولی دکترم گفت خوبه. اینجا و گهواره هم پرسیدم بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن سرکلاژ کردن ولی من رو حساب حرف دکترم کاری نکردم وضعیتم طبیعیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم سه تا دارم هیچکدومم ناخپاسته نبوده

اگر زایمانها قبلیت طبیعی بودی فقط میتونم این نوید رو بهت بدم که این زایمانت راحتتتر و سریع تره و دردکمتری میکشی و زودتر سرپامیشی

فاصله بچه های من سه سال به سه ساله 

صحنه های قشنگی درانتظارته نذار کسی با حرفش دلتو بشکنه 

شکسته شدن یا نشدن زیاد ربطی به بچه نداره بعضیا کلا زود پیرمیشن ژنتیکم هس

دخترخاله ام همسن منه بچه نداره زانوهاش عمل کرد صورتش پیر و جروک شده مفاصلش همه داغونه دندونا داغون

منم سرزایمانت دعاکن خدا یه بچه دیگه بهمون بده

واقعا؟ چندوقت بعد دادن؟ ازکجا پیگیری کردین عزیزم ،پولی هم دادین

شوهرم پیگیری کرد. چندمرحله قرعه کشی کردن ما سری دوم یا سوم اسممون دراومد، یه مبلغ جزیی دادیم درحد بیست سی تومن بعدم زمین رو دادن

ماهم باهمون برگ واگذاری فروختیم یک و سیصد الان ولی قیمتش یک و ششصد هفتصد شده 

صد و چهل پنجاه متر بود 

وام یارانه ، کالابرگ ، کارت دو میلیونی ، خونه زمین رایگان یادت نره بگیری

آی گفتی

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.