2777
2789

اینبار مقصر خودم بودم سر مسائل الکی باهاش دعوا کردم آخه هر ماه نزدیک پریودیم اینجوری میشم اینقد بحثمون بالا گرفت گفتم طلاق میخام همین امروز اونم گفت برو درخواست بده منم رضایت میدم خلاص بشی بعدم بلاکم کرده  دیشب با شماره مادرم هر چی بهش زنگ زدم جواب نداد نمیدونم چیکار کنم حالم حیلی بده🤕😪😭😭😭

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چنتا فحش براش اس ام اس کن خودش میاد

همین الانشم قهره هیچوقت دوست ندارم بهش بی احترامی کنم و نمیکنم  حرف طلاق اوردم لج کرده باهام

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

قرار باشه هر ماه این بساط باشه که نمیشه 

خودتو کنترل کن 

الانم تماس نگیر اجازه بده آرومتر که شد پیشقدم شو برای آشتی 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
ببخشیداچقدر خری آخه😐 نکردی بذاری خودش پیش قدم بشهبابا بگو من وقتی پریودم با من دهن به دهن نشو دست خ ...

مآه ۴ هفته هست

یک هفته پریوده

یک هفته قبل پریود 

یک هفته بعد پریوده

این شد زندگی؟

آدم باید مدیریت خشم هم بلد باشه

مگه ازدواج بچه بازیه الکی حرف طلاق پیش بکشی

دست خودم نبود خیلی پشیمونم اونم حسابی قهر کرده😭

قرار باشه هر ماه این بساط باشه که نمیشه خودتو کنترل کن الانم تماس نگیر اجازه بده آرومتر که شد پیشقدم ...

طاقت ندارم شوهرم خارج کشوره قرار بود تعطیلات کریسمس بیاد پیشم میترسم قهر کنه نیاد حالم خیلی بده متاسفانه من چند روز ب پریودی خیلی بد میشم 

ببخشیداچقدر خری آخه😐 نکردی بذاری خودش پیش قدم بشهبابا بگو من وقتی پریودم با من دهن به دهن نشو دست خ ...

خب خودم مقصرم اون نمیاد ک 

مآه ۴ هفته هستیک هفته پریودهیک هفته قبل پریود یک هفته بعد پریودهاین شد زندگی؟آدم باید مدیریت خشم هم ...

منمم اخلاقم گ....میشه . نزدیکای پری میگم ،کسی دم پرم نیاد😐 والا طرف و پاره میکنم 😂