2777
2789
عنوان

اگه یه زن استوری شوهرتونو ریپلای بزنه بگه خوشتیپ شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 37 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیش اومده برام

واکنشی ندارم  

چون خودش اینجور مواقع بلاک میکنه و دیگه نیازی نیست من چیزی بگم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

مطميني رابطشون صميمي نشده؟ يه زن هر قدر هم بي قيدباشه تا از طرف مطمين نباشه يهو نمياد اينو بكه به دل ...

زنه از این بی بند و باراست که شوهرشو پیش همه سکه ی یه پول می‌کنه کوچیکش می‌کنه تحقیرش می‌کنه 

با مردا خیلی راحته واسه دخترش خواستگار اومده بود رفته مغازه ی شوهرم به همه گفته دخترم خواستگاریشه امشب 

با شوهر منم خیلی راحته بدم میاد از رفتارش 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
پیش اومده برامواکنشی ندارم چون خودش اینجور مواقع بلاک میکنه و دیگه نیازی نیست من چیزی بگم .

اگه بلاک نکنه چی؟ 

می‌دونی من چندوقت قبل بارها گفتم اینو انفالو کن 

هربار گفت نه دوستم ناراحت میشه که زنشو انفالو کردم 

دوبار خودم انفالو کردم تو گوشی شوهرم،دوباره دیدم دنبالش می‌کنه 

الان خبر ندارم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

من تجربشو دارم منتها برای خودم 

رفته بودیم خونه فک و فامیلم ، بعد از چند شب پسر فامیلمون که اتفاقا هر دو متاهل هستیم و بچه داریم ، بهم اینستا پیام داد یه سوال معمولی پرسید و جواب دادم، یهو گفت راستی چقد خوشگل شدی و اونشب تا صبح از فکرت خوابم نبرد .

خیلی حس بدی بهم دست داد ، گفتم ممنون و فوری خداحافظی کردم . بعد باز شب بعدش بهم پیام داد که چرا بیداری ، منم وانمود کردم که گوشی دست همسرمه ، گفتم من حسینم ، اونم احوالپرسی کرد و رفت که دیگه پیام بده 

می‌خوام بگم شاید اصلا مقصر همسرت نباشه که بخواد بهش رو بده ، بعضیا دیگه حیا حالیشون نیست .

بعد این زنه رو ببینی چجور رفتار می‌کنی اگه جام باشی

نرمال

مثل همیشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی