2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

71 بازدید | 20 پست

من دهمم و میخوام اگه شد الان که وسط ساله و یه ماه مونده به دی تغییر رشته بدم و برم انسانی ولی میگن نمیشه و باید امسالو بخونم و تو تابستون چهار درس انسانی رو امتحان بدم

واسه همون برای تست دهمش وقت کمی در تابستان دارم و میخوام دروسی که در کنکور برای روانشناسی مهم اند رو بخونم

که میگن عمومی ها در کنکور حذف شدند یعنی کدوم درس ها حذف شدند؟

و از بین اونایی که حذف نشدند کدام مهم اند و برای تست دهم آنها در تابستان وقت بگذارم؟

تو تخصصیای انسانیو بخون سال بعد شهریور باید امتحان بدی واسه تغییر رشته 

ولی از ک.‍ون پاره ای باید فکر اینجاشم میکردی

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمومی ها تو کنکور نمیاد زبان فارسی همه درس ها مهمن البته فنون و عربی ریاضی بیشتر

فارسی تخصصیه واسه انسانی

فلسفه. منطق اقتصاد. روانشناسیریاضی. علوم و فنون جامعه شناسی .جغرافیااینا هستن

اتفاقا منم سال بعد دارم

تو تخصصیای انسانیو بخون سال بعد شهریور باید امتحان بدی واسه تغییر رشته ولی از ک.‍ون پاره ای باید فکر ...

اره میدونم🤣 فرض کن علاوه بر تجربی باید اونم بخونی😮‍💨

ولی سعی میکنم برسونم تو تابستون تست بعضی از دروسشو کار کنم

ولی نمیدونم کدوم دروسو 

عربی هم هست یا جز عمومی ها هست؟

فلسفه. منطق اقتصاد. روانشناسیریاضی. علوم و فنون جامعه شناسی .جغرافیاعربیاینا هستن

و اینکه بهتره کدوم ها برای قبولی روانشناسی اولویتم باشه؟ مثلا ریاضی و اقتصاد رو هم زیاد علاقه ندارم هم وقت ندارم فکر کنم بهتره اینا رو اولویت نزارم 

و اینکه بهتره کدوم ها برای قبولی روانشناسی اولویتم باشه؟ مثلا ریاضی و اقتصاد رو هم زیاد علاقه ندارم ...

اتفاقا ریاضی ضریبش از همهههه بالا تره ضریبش ۸

ببین ریاضی انسانی سخت نیس . از پیش بر میای . حتی اگه ۲۰ درصد تو کنکور بزنی رتبه آن خیلی خوب میشه.

سعی کن هیییچ درسی رو حذف نکنید همه مهم