2777
2789
عنوان

با خواهرشوهرم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 35 پست
عزیزم مشکل اینجاست اخلاقم طوریه این حرفارو اصلا به شوهرم نمیگم ولی خداروشکر شوهرم از بعضی رفتاراشون ...

نمیگی که پررو شدن دیگه فحشت میداد بهتر بود که چنین حرفی بهت بزنه وقتی شوهرت پشتته خب تو هم نرو.بیکاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا ما سه تا خواهریم اصلا انگار نه انگار خواهرشوهریم. زن داداشم قبل عید سر یه شوخی کاری کرد که داداشم میخواست خون به پا کنه ولی بعدش اصلا به روی خودم نیاوردم بعد دیروز فهمیدم بارداره انقدر ذوق کردم زنگ زدف بهش کلی تبریک گفتم اونوقت من باردار شدم بزرگه اصلا تبریک نگفت وسطی هم برگشته بهم جلوی همه شنیدم تخم کاشتی 

نمیگی که پررو شدن دیگه فحشت میداد بهتر بود که چنین حرفی بهت بزنه وقتی شوهرت پشتته خب تو هم نرو.بیکار ...

خدا جای حقه بهشم گفتم زنده باشمو ببینم رسوا شدنتو

عزیزم اگه میتونستم که خوب بود البته خونش اصلا نمیریم خداروشکر اونم نمیاد ولی هروقت میام خونه مادرشوه ...

سلام برو پیش مامانت، یا تو خونه بمون ، چه عیبی داره، وقتی تیکه میندازه بهش بگو ماهی بخور فسفر داره مغزت بهتر کار کنه اینقدر چرت نگی😂😂😂 یا بهش بگو باز تو حرف زدی؟ بزنم تو سرت 😂

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜