گردنم درد میکرد گفتمش سر راهت داروخانه یه پماد بخر
خواهرش توی ماشین بود
هی پشت سرم حرف میزد
خودش و خواهرش هی پشتم حرف میزدن
(دخترم اومد بهم گفت)
بعد که میگم چرا پشت سرم حرف میزنی
قسم خدا و قران رو میخوره که چیزی نگفته پشت سرم
قران بزنه به کمرش
به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404..... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404..... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51
تربیت دخترت از پشت سرت حرف زدن مهم تره. پشت سرت حرف بزنم گناهانت رو دارن میشورن. بزنن تا خسته بشن.
این خبرچینی نیس حمایت از مادرشه تازه دخترش همونجا باید به عنه میتوپید ک با چه حقی پشت سرمادرمن حرف میزنی وبادخبردادانش ب مادر به پدرش حالی کرده ک حامی مادرش هست.عمه چ کاره س ک راجعبه مادر کسی صحبت کنه
خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من