2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پریودت مرتب باشه این احتمال بعیده

من همیشه پیشگیریام طبیعی بوده و 8 به بعد پریود پیشگیری نکردم سر هر دو بارداریمم تو اولین بار باردار شدم

شاید برای زمان تخمک گذاری بوده و حواستون نبوده

البته برای اونایی که پریودشون نامرتبه احتمالش هست

سلام من 28 فروردین پریودم تموم شد اقدام بارداری داشتم تا تاریخ پنج....بعدش الان تو فاصله یک هفته بازم پریود شدم علتش چی میتونه باشه ..خواهش میکنم اونایی ک علتشو میدونن راهنماییم کنید؟

اگه پریودت مرتب باشه این احتمال بعیده من همیشه پیشگیریام طبیعی بوده و 8 به بعد پریود پیشگیری نکردم ...

پریود من مرتب بود 28روز بعد از روز اول پریود پریود میشدم.

چهار روز قبل پریودم برا اولین بار جلوگیری نکردم و همون یه بارم باردار شدم دقیقا پنج روز بعدش تا سه روز  لکه بینی داشتم فک کردم پریودم ولی بعد دیدم لکه بینیه بی بی چک زدم و در کمال تعجب دیدم باردارم

پریود من مرتب بود 28روز بعد از روز اول پریود پریود میشدم. چهار روز قبل پریودم برا اولین بار جلوگیری ...

وای چ خوب من میخواستم مثلا هفتم اردیبهشت پریود شم بعد 29 فروردین و 6 اردیبهشت رابطه داشتم ولی فعلا که پری نیومده ولی علایمشو دارم

وای چ خوب من میخواستم مثلا هفتم اردیبهشت پریود شم بعد 29 فروردین و 6 اردیبهشت رابطه داشتم ولی فعلا ک ...

من علایم پریود داشتم دل درد لکه بینی ولی بعد دیدم پریود نشدم تا یک ماه بعد هم هروز حس میکردم دارم پریود میشم

من علایم پریود داشتم دل درد لکه بینی ولی بعد دیدم پریود نشدم تا یک ماه بعد هم هروز حس میکردم دارم پر ...

میگم از رابطمون 9 روز گذشته و از پریودی یک یا دو روز .پریشب بی بی چک.منفی بود زود زدم ؟ کی بزنم ؟ آزمایش چی الان برم نشون میده ؟