2777
2789
اره دقیقا منظور همون برکته چون من میبینم ادمایی که با سه شغل هیچ برکتی براشون نیست و هیچ پیشرفتی هم ...

پیشرت که نه...میگم برای پول بیشتر باید تلاش کرد.اما انگار یجوری پولت برکت توش میمونه که لنگ نمونی اخر ماه..اینطوری بوده برای من 

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

همش چرت و پرت. قران حتي بودنش هم تو خونه باعث بركته. چه برسه به خوندنش. اصلا به اين اراجيف گوش نده ع ...

تو یه تاپیکی که زده بودم با کاربری دیگم یه خانمی گفت کسی که زیاد اهل عبادت و قرآن خوندن باشه کوچکترین گناهی کنه خدا مجازات شدید میکنتش مثلا نماز نخونه روزه نگیره خدا فقیر و بدبختش میکنه در حالی که کسانی که اهل قرآن خوندن و عبادت نیستن نماز نخونن روزه نگیرن گناه کنن خدا مجازات سخت نمیکنتشون و صبر میکنه 

خب چه کاریه زیاد عبادت کنیم و قرآن بخونیم تا خدا نسبت به ما سختگیر شه کوچکترین گناهی کنیم مجازات سخت کنه ما رو؟ درحالی که خدا با افراد کم اعتقاد که مذهبی و اهل قرآن خوندن و عبادت نیستن مهربون تره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای 😶خدانکنه

تو یه تاپیکی که زده بودم با کاربری دیگم یه خانمی گفت کسی که زیاد اهل عبادت و قرآن خوندن باشه کوچکترین گناهی کنه خدا مجازات شدید میکنتش مثلا نماز نخونه روزه نگیره خدا فقیر و بدبختش میکنه در حالی که کسانی که اهل قرآن خوندن و عبادت نیستن نماز نخونن روزه نگیرن گناه کنن خدا مجازات سخت نمیکنتشون و صبر میکنه 

خب چه کاریه زیاد عبادت کنیم و قرآن بخونیم تا خدا نسبت به ما سختگیر شه کوچکترین گناهی کنیم مجازات سخت کنه ما رو؟ درحالی که خدا با افراد کم اعتقاد که مذهبی و اهل قرآن خوندن و عبادت نیستن مهربون تره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تو یه تاپیکی که زده بودم با کاربری دیگم یه خانمی گفت کسی که زیاد اهل عبادت و قرآن خوندن باشه کوچکتری ...

این دیدگاه اشتباهه  و خدا اینجوری که فکر می کنی  نیست که بالای سر آدم ایستاده باشه و با کوچکترین خطایی انتقام بگیره  خداوند فراتر از این حرفاس  و یکی از صفاتش هم اتفاقا   تواب هست یعنی بسیار توبه پذیر  ....اگه می خوای دیدگاه درستی در مورد خدا داشته باشی پیشنهاد می کنم به سایت عباسمنش یه سر بزن فایلای توحیدیش  رو گوش بده ...

این دیدگاه اشتباهه و خدا اینجوری که فکر می کنی نیست که بالای سر آدم ایستاده باشه و با کوچکترین خطا ...

منم اعصابم خورد شده بود اینو خوندم

یه خانم مذهبی تو تاپیکم اومده بود با اطمینان این حرفا رو میزد 

تو یه تاپیکی که زده بودم با کاربری دیگم یه خانمی گفت کسی که زیاد اهل عبادت و قرآن خوندن باشه کوچکتری ...

نه عزيزم. اصلا اينطور نيست. از اين حرف از دم اشتباهه. 

ولي خب وقتي ادم تو راه خدا قدم ميذاره ازمايش هاي الهيش سهت سختر ميشه. 

مثل ائمه و ١٤ معصوم. از اونا نزديك تر به خدا كي هست؟

چقدر سختي و ظلم ديدن تو دنيا؟

ولي لحظه اي از واجبات دست نكشيدن. 

چون بنده عزيز خدا بودن. 

ما هم همينيم. به نسبت اينكه هرچقدر عزيزتر باشيم پيش خدا گاهي امتحان الهيمون سخت تره. 

از طرفي همش كه سختي نيست. خدا خودش تو قران گفته بعد از هر سختي اساني است. 

پس قطعا خوندن نماز و قران و انجام مستحبات و دوري از گناه خير بركت داره. همش كه مادي نيست. معنوي هم هست. واسه ديدنش چشم دل ميخواد. 

هر كه در اين بزم مقرب تر است

جام بلا بيشترش ميدهد

اصلا خودتو با ادماي بي دين و ايمون مقايسه نكن. هييييچ وقت. ارزش خودت رو پايين نيار عزيزم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

نه عزيزم. اصلا اينطور نيست. از اين حرف از دم اشتباهه. ولي خب وقتي ادم تو راه خدا قدم ميذاره ازمايش ه ...

ولی این کار خدا اشتباهه 

سر کسانی که بیشتر به حرفاش گوش میدن و عبادتش میکنن و گناه نمیکنن بیشتر بلا میاره و سر کسانی که به حرفاش گوش نمیدن و گناه میکنن و عبادتش نمیکنن اون قدر بلا نمیاره 

همین جوری مردم ازش فاصله میگیرن چون مردم هم میخوان خوب و راحت زندگی کنن نه همش تو بلا و سختی

خدا حتی بعضی ادم های خوب رو به سختی های شدیدی گرفتار میکنه که رهایی ازش نیست و اسانی هم همراهش نیست

ولی این کار خدا اشتباهه سر کسانی که بیشتر به حرفاش گوش میدن و عبادتش میکنن و گناه نمیکنن بیشتر بلا م ...

واييي استغفرالله. نگو اين حرفو. بده. 

ببين اين دنيا گذرا و فانيه. اصل اون وره. 

ببينم اونايي كه خودشونو غرق گناه كردن و از خدا دورن اون ور هم زندگيه خوب دارن؟

كلا ديد اشتباهي به اين قضيه پيدا كردي عزيزم. 

اومديم اين دنيا واسه ازمايش. واسه بندگي. 

نه اينكه عشق و حالمون تا ابد به راه باشه

واييي استغفرالله. نگو اين حرفو. بده. ببين اين دنيا گذرا و فانيه. اصل اون وره. ببينم اونايي كه خودشون ...

ولی  خدا باید به کسی که عبادت میکنه به کسی که به حرفش گوش میده به کسی که گناه نمیکنه کمک کنه تو زندگیش 

اگه مثلا من سوره واقعه هرشب بخونم بعد ببینم خدا اسیب میزنه به اموالم درحالی که کلی مال میده به کسی که نمیخونه من چرا سوره واقعه بخونم؟

این که هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند رو خدا اجرا کنه اشتباهه باعث میشه مردم نخوان نزدیک شن به خدا 

این جوری هم نیست که همه کسانی که یه سری گناه ها رو کردن اون دنیا بدبخت باشند برای مثال دختری که محرم نامحرم رعایت میکنه و حجاب داره اهل دوست پسر نیست بی خواستگار میمونه تا اخر عمر مجرد میمونه بعد اون دختری که بی حجاب بوده اهل دوست پسر بوده با یکی از دوست پسراش ازدواج میکنه بعد خدا خودش چی گفته تو اسلام؟ گفته هر رکعت نماز فرد متاهل چه قدر بیشتره ثوابش نسبت به فرد مجرد کلا کلی ثواب گذاشته واسه متاهل ها یعنی اون دختر بی حجاب و دوست پسر دار هم این دنیا رو برده هم اون دنیا رو خدا هم که اون دنیا کلی گناهان رو میبخشه

ولی خدا باید به کسی که عبادت میکنه به کسی که به حرفش گوش میده به کسی که گناه نمیکنه کمک کنه تو زندگ ...

عزيزم چرا خدا بايد كسي كه سوره اي رو براي مثلا بركت زندگيش بخونه خدا همه چيشو نابود كنه. 

اصلا نميشه همچين چيزي. 

من متاسفانه دستم رو بستم. بيشتر از اين توانايي ندارم واستون تايپ كنم و توضيح بدم. 

ولي اينجور كه فكر ميكني نيست. اون ديد استباه رو بايد برداري. 

خدا خيلي مهربونه. هوا همه رو هم داره. هيچ كارش هم بي حكمت نيست. 

🌺

عزيزم چرا خدا بايد كسي كه سوره اي رو براي مثلا بركت زندگيش بخونه خدا همه چيشو نابود كنه. اصلا نميشه ...

در مورد این گفتم که میگن هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند اگه خدا این طور رفتار کنه خیلی اشتباه میکنه مردم رو از خودش دور میکنه