2777
2789

سلام خانما راهنمایی کنید من چیکار کنم وقتی ۱۰ سالم بود بابا و مامانم طلاق گرفتن الان ۲۱ سالمه دانشجوام ازدواج کردم ۲ برادر و یه خواهر از ازدواج دوم پدرم دارم الان که مدرسه ها غیر حضوری شدن برادرم شرایط حضور نداره کسی نیست.و درساش کمکش کنه تنبل شده مامانش در حد ابتدای  خونه بابام هم نگم براتون اصلا به کتفش نسیت هر ۳ تا بچه گل ان  خیلیا حسرت همچین بچه ای دارن ولی بابام اصلا قدر اونا رو نمیدونه باور کنید مریض بشن دکتر نمیبره تو فلاکت دارن زندگی میکنن دل من براشون کباب میشه اما نمیدونم چجوری نجاتشون بدم دارن حیف میشن منم بیشتر از ۴ ساله با بابام حرف نمیزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهشون بگو که حتما از الان در کنار درسشون یه حرفه ای را یاد بگیرن مثل رباتیک، الکترونیک و ... بعد بهترین کمکی که میتونی بکنی اینه که خودت درستو ادامه بدی و پیشرفت کنی تا اونا هم بهت نگاه کنن یاد بگیرن کلا فقط تشویق کن که دنبال دوست بازی و اینا نرن و فقط درس بخونن و یه حرفه ای یاد بگیرن و باشگاه برن و ورزش کنن

بگو مرد باید کار کنه ولی بدون درس فایده نداره این خیلی مهمه، اینقدر خوشم میاد پسرا از بچگی میرن کار می‌کنن(تو سن و موقعیت مناسب البته) اصلا مرد بار میان

بعد الان سنشون کمه تا بزرگ بشن هم خدا بزرگه هم اینقدر میتونن چیز میز یاد بگیرن که‌نگو

برای درس اینقدر سایت هست بهشون معرفی کن مثل مکتب خونه و ... من خودم اونموقع کلاس اینا نرفتم اینترنتی درس خوندم و کنکور سراسری قبول شدم 

این چیزارو بنداز تو ضمیر ناخوداگاهشون با شوخی و هر راهی که به ذهنت میرسه

الان میان کاربرا میگن خب بابات حق دارع بشدت زن ستیزن اینجا

بابام چه حقی دارن بچه کلاس پنجم چه گناهی داره ساده ترین امکانات براش فراهم نشه معلمش گفته صبحانه سالم بیارین به معلمه گفته  کم خرج تراشی کن برای من یه تخم مرغ یه لیوان شیر یخ تیکه نون مگه هزینش چقدره حس خفگی بهم دست میده برادرم داره کودکی منو تجربه میکنه

بهشون بگو که حتما از الان در کنار درسشون یه حرفه ای را یاد بگیرن مثل رباتیک، الکترونیک و ... بعد بهت ...

پیش اونا نیستم که ۴ ساله دیگه نمیرم دیدن بابام اما با زن بابام ارتباطم  خوبه اون میگه چقد بچه ها سختی میکشن