2777
2789
عنوان

رفتار درست با این شوهر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 54 پست

اونقدر مسولیت زندگی رو یک تنه ب دوش کشیدی ک نقش تون عوض شده تویزندگی واین اصلا خوب نیست کدوم مرد بدش میاد زن بکشه و بیاره و اون لم بده پس تا دیر نشده یا بشین سر خونه و زندگیت یا با هرچی ک جواب میده بکشونش ب زیر بار مسولیت

اونقدر مسولیت زندگی رو یک تنه ب دوش کشیدی ک نقش تون عوض شده تویزندگی واین اصلا خوب نیست کدوم مرد بدش ...

مردی که از اول زیر بار مسولیت نمیره بکشیدشم هم نمیره

یکیش هم من دارم ولی تنها کاری که کردم اینو بود بچه رو به سومی نذاشتم برسونه در صورتی که می دونم دوست داشت یه پسر داشته باشه فقط خوردن خوابیدن دنبال دوست رفیق بودن و خوب بلده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب عزیزم هزار تا راه برای پیشگیری هستاز آی یو دی و آمپول بگیرتا کپسولی که زیر پوست میذارن و .....ازو ...

آمپول داروخانه بهم نداد.

آی یو دی باهام نمیسازه

کپسول نشنیدم اصن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خب دیگه.. اگر توانش رو داری بذار دوساعتی بره پیش معلمش. فقط تکالیف روز براش کار کنه. تکالیف خونه نمی ...

باور میکنی حتی معلمش هم قبول ندارم؟

پسرم درسش خوبه ولی خب کار نکنه افت میکنه دلم میسوزه.

سوالای سخت ریاضی کار میکنم باهاش.در حد تیزهوشان.

هیشکی نمیتونه مث من.

ولی خب شوهرم باید کوچیکه رو سرگرم کنه که من به درسا و آشپزی اینا برسم.

اونم فقط خوابه.

آخرین خوابش بشه ایشالا 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اونقدر مسولیت زندگی رو یک تنه ب دوش کشیدی ک نقش تون عوض شده تویزندگی واین اصلا خوب نیست کدوم مرد بدش ...

بهش پیام بدم برا خریدای خونه همه رو میخره میاره.

ولی دیگه کاری انجام نمیده.

ایشالا که چیزی نیس خیره ولی کلا وقتی شوهرت این مدلیه خودت راه های جلوگیری دیگه رو امتحان کن و گرنه ۴ ...

دیگه اصن نمیذارم نزدیکم بشه.

بره گم شه هر غلطی میخواد بکنه

عزیزم حالا کاری هست که شده ولی بهترین راه همونه که بری شهر مادرت تا بچه ها بزرگتر بشن و بتونن از پس ...

گفتم از سال بعد پرستار بگیرم برا بچه ها و همین شهر بمونم. به نظرت شهر مادرم برم بهتره؟

گفتم از سال بعد پرستار بگیرم برا بچه ها و همین شهر بمونم. به نظرت شهر مادرم برم بهتره؟

نمیشه هم خدا رو خواست هم خرما خودت سبک سنگین کن ببین چیا برات تو اولویتن و کدوما رو میشه فعلا کنار گذاشت با وجود پرستار و تو راهی و یه مرد بی مسولیت فکر کنم بازم کمک لازم داری من که پیش مادرم موندم  

مردی که از اول زیر بار مسولیت نمیره بکشیدشم هم نمیرهیکیش هم من دارم ولی تنها کاری که کردم اینو بود ب ...

عزیزم این شانس شما بوده اگر چندین نفر دیدم یکیش خواهر خودم ک با هر روشی بود شوهرشو گرفت زیر کار و بار مسولیت اگر همیشه دنبال رفیق و قهوه خانه ها بود حتی خواهرمم برده بود خانه مادرش ک نه اجاره بده نه خرجی ک بتونه راحت بگرده اونقدر خواهرمم از هر دری وارد شد ک الان هم خانه جدا دارن هم تمام مسولیت شوهرش ب دوش میکشه اون یکی دیگه بچه خواهرمم اهل رفیق نبود اهل خوردن و خوابیدن بود چنانش کرد ک الان کارگر حمل باره کسی ک حتی میگفت آب بده یک لیوان جابجا نمیکرد دوتا دیگه پسرهای دوستام هر دو هم بخور و بخواب هم اهل رفیق چنان زن هاشون درست شون کردن ک الان هم صاحب خانه هم ماشین گردن و دست  زن و بچهاشون پر طلا

نمیشه هم خدا رو خواست هم خرما خودت سبک سنگین کن ببین چیا برات تو اولویتن و کدوما رو میشه فعلا کنار گ ...

آخه مادرم گناه داره. خیلی از مسولیتای من و بچه هامو به دوش کشید